the new design

ja va tycks om den nya desigen ?
vart ruskigt jävla nöjd med den. men ja jag har ju inte gjort den;)



skolan hur fan tänker dom? bara för att man inte kommer 5 minuter innan vi börjar så får man springa runt och leta som en idiot för att få en dator. vi är 24 st i klassen och skolan har bara 20 bärbara! hur tänker dom seriös? så får man springa runt och leta datorer som en galning!!



17.21
bär snart av till gymet med danne. skönt att komma igång med träningen igen efter julen och efter jag va sjuk.

19.46
gick bra på gymet. körde axlar och provade att köra ben men de går inte. knäna pallar inte med de! det gör så jävla ont!

köpte nytt protoin idag oxå det vart Gainer:)

så är älsklingen påväg upp nu. blir till att hämta henne om ca timmen på tågstationen:) har längtat så efter henne! men nu snart är saknaden över!

såg en grymt bra film inatt som gick på Tv4 sport!

The greatest game ever played

Amerikanskt drama från 2005. Vid 1900-talets början blir den unge Harry Vardon engelsk mästare i golf, men upptäcker snart att hans klasstillhörighet gör att han inte accepteras och stängs ute från samhällets finrum. Ett dussin år senare slåss amatörgolfaren Francis Ouimet, en arbetargrabb som bara äger sin talang och en dröm om att en dag få utmana världens golfelit, mot samma fördomar. Han kämpar mot tillvarons tuffa prövningar och sin egen fars avsky för en chans att delta i U.S. Open mot sin stora idol - Harry Vardon. Hans otroliga segervilja blir till en fascinerande uppvisning i vad man kan uppnå med talang, envishet och ett stort hjärta. I rollerna: James Paxton, Matthew Knight, Stephen Dillane, Elias Koteas, Shia LaBeouf, Justin Ashforth, Peyton List. Regi: Bill Paxton.



tyvär gick inte att ladda upp några bilder vet ej varför:S  ska pröva igen senare.

Kommentarer

Skrivet av Tess

Jädra snygg press brorsan! ;D

2009-01-19 @ 11:38:22
URL: http://topptipp.blogg.se/



Kommentera inlägget här:



Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback