oj oj oj ;)

nu börjar de hända grejer med modellandet iaf. Jesper Carlros en god gammal vänn har startat ett eget klädes märke ( carlros )  och snäll som han är fråga han mig om jag vill representera hans kollektion.. här är första repotaget. http://www.nojesmix.com/start/aktuellt/1282 och på torsdag blir de ny plåtning med Carlros och det kommer ett repotage i Gävle Dagblad oxå! grymt najs;)





Elin, du är underbar! tycker om dig toook mycke!<3

JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

HELT OTROLIGT:D TRODDE HJÄRTAT SKULLE SKJUTA IVÄG BRÖST KORJEN NÄR HON FRÅGADE HUR JAG TYCKTE DE HADE GÅTT PÅ UPPKÖRNINGEN!
- nja, gick väll bra.. men är väldigt nervös svara jag.

ah men gratulerar till körkortet. men du måste klara teorin först.

FYFAN VA SKÖNT! INTE ETT FEL:D bara den där JÄVLA teorin kvar! TANO SKÄRPNING!!!!!!!



Elin, du är bara för bra!<3

lördag/söndag.

ja vi kan väll börja med Lördagen.

Igår morse så träffa jag Fotografen Fredrik vi drog ut och plåta i några timmar. ruskigt  trevlig kille! lätt att jobba och ha med att göra! hoppas de blir fler sammarbeten!
sen hade jag match, vi hämta upp ett 0-3 undelägge till 2-3 skapligt ändå!
såhär stod det iaf i Arbetarbladet:

Kungsgården - bästa nykomling

Kungsgårdens Bengt Eriksson lär vara nöjd nu då hans Kungsgården i sista omgången vann över Överhärde med 3-2 och i och med detta blev bästa nykommling i serien.

Lagen hade en halvlek var och Kungsgården kunde gå till paus med en 3-0 ledning.

- Som vanligt bjuder vi på lite skitmål, sade Överhärdes Ronnie Schröder.

Överhärde ändrade om i laget inför den andra halvleken och det blev bättre men längre än ett 2-3 mål kom man nu inte.

Visst syntes det att matchen inte gällde så mycket och kanske vann Kungsgården på viljan att bli bästa nykommling.

ÖVERHÄRDE-KUNGSGÅRDEN 2-3 (0-3)

Målen, Överhärde: Mustafa Zetingkaja, Andreas Sundin. KSK: Pelle Åberg, Jonas Lindberg, Erik Lundgren.

Bäst i Överhärde: Andreas Tano, Stefan Holm, Daniel Östling.

Bäst i KSK: Christer Zetterholm, Pelle Åberg, Mattias Enbom.

ganska nöjd ändå;)

sen igår kväll så kom ju Elin:D så vi va ut och käka hela familjen bror och allesammans. sen ringde chrille och fråga om vi skulle med till interpool så dom hämta oss, sen skulle rille jobba på hangeloose, sen börja chrille jobba så jag elin och joel vart ensamna vid biljard bordet kan ju säga att jag och elin måste öva på biljard:D sen kom emma joles flicka, satt på interpool och drack lite sen drog vi till hangeloose. men iaf ruskigt trevlig kväll. har nog inte haft så där roligt på hur länge som helst!

SÖNDAG

vakna 11.00 pga att KONGEN RINGER OCH VÄCKER ÄN! trodde huvudet skulle explodera! de första han säger är. hämtar dig om en halvtimme. vi har match 12. vi vann den iaf 7-6, stor spela i mål;)
sen varte mys med elin hela dagen bara legat och kollat på tv. sååååå otroligt jävla underbar!
Elin, tycker om dig så otroligt mycke!

och imorgon har man uppkörning hoppas jag klarar den iaf!


mys

hann aldrig skriva nånting igår SORRY!:$
men iaf igår efter skolan drog jag ner till storstaden och träffade elin! haha de första hon typ sa va. - andreas, de är inte en blommdag idag:( sååååå otroligt jävla gullig:D promenerade hem till henne lämnade min väska sen gick vi en sväng på stan, fikade på nå caffe vid sägelstorg. sen gick vi och käka på nå caffe där elins polare jobbar. säger bara GOOOODASTE RÄKSALADEN! den smakar nå gudomligt gott, helt sjukt:) sen gick vi hem till henne och kolla på tv med hennes syster och hennes systers dotter, hon va lite blyg för mig, men grymt söt:) sen kolla vi på film Silent Hill tror jag filmen hette om jag inte mins fel.

Och idag fyller "plast" morfar 80 år:) GRATULERAR


Elin, you are so incredibly bloody wonderful. you do not understand! when we are in bed and you sleep, you will see yourself so incredibly cute ... miss you already! me like you!

uppsala.

idag har jag vart i uppsala och plåtat med Dominic och Makeupartist Malin, tyckte de gick bra, hoppas Dominic blir nöjd med bilderna! de va min första studio plåtning... hoppas de fortsätter att rulla på!


missing you sooo mutch! men vi ses på tisdag:)

full fart.

ja idag har jag bara tagit de lugnt, va ut på en liten tripp med jonas och min otroligt fina bil "NOOOOT"......
käk snart sen blire plåtning and then working at hangeloose bar, sen hem sooooova några timmar and then uppsala! plåta med Dominic och  Makeupartisten Maria, låna kläder på brixx till denna plåtning!


ETT STORT TACK TILL BRIXX I GÄVLE FÖR ATT VI FÅR LÅNA KLÄDER TILL DENNA PLÅTNING!


MISSING YOU SO MUCHT!!:(

sliten

party igår med kongen och CO! ruskigt kul hade vi:D jag martin & emil drog och köpte kebab och innan i gick sa kongen att vi skulle köpa en kebab ått han oxå. men de glömde vi så när vi kom tillbaka satt han med gafeln i högsta hugg och va hungrig! haha sen varte utgång. va faktiskt ganska trevligt:)
brochan va ut oxå så han och jag tog sällskap hem och på vägen möte vi kongen och dom, haha har inte haft så roligt på hur länge som helst! kongen va hur full som helst, så börja vi boxas och jag klumpig som man är snubbla på trotoar kanten:D de va en sjukt rolig kväll iaf!

nu blire att ta de lugnt. jobba ikväll. plåtning imrogon kväll, direkt efter jobba. söndag plåta i uppsala! fullfart!

ha en trevlig helg :)

och jag glömde bara sääga. elin, saknar dig toker mycke!


that´s life

ja, gyma med BG innan skolan idag igen, skönt pass! lite lagon slut när vi kom till skolan. prov hade vi idag oxå. och man hade ju själklart glömt att plugga kanske ska börja använda almenakan. aja fick iaf G. efter skolan vare match. ja vad ska man säga? 3-1 förlust! nu åter står 2 matchen men kan bara medverka i en. på fredag bär det av till sthlm! ska träffa elin, längtar:) 
dena dag har väll vart som alla andra. som alltid

haha ja, såhär kul kan man ha i skolan


haha jag och jenny på engelskan


miss you. seems sick, but it is!

in the skowl

ja nu sitter man med jenny caroline och har precis gjort klar engelska grejjen, vi är värkligen gryma på engelska;) haha jaja snart äre lunch, sen kommer någon kommun gubbe hit och ska snacka om ungdomar. men vad gör dom för oss ungdomar i gävle? mh ja dom har ju byggt en skatebord park. men mer? dom säger att dom inte har nå pengar men dom kan byta konstverk i rondelerna för flera miljoner?! låter bra. aja ikväll blire korpp innebandy med ( mammas pojkar ) hoppas på vinst! de är de enda som räcknas! aja nog om deta


missing you!!!

2 pass..

måndagen började bra som vanligt! ah shena, andreas ringde 08.30 och skrek
 - vart fan är du? skulle inte vi mötas 20 över 8a?
oj fan råka stänga av klockan i sömnen igen!

sällan, de är inte första gången jag stänger av klockan i sömnen! SKÄRPNING ANDREAS ALEXANDER TANO!!!!
men iaf kom till gymet 08.38 de är bra gjort! så vi körde ett pass innan skolan.
första lektionen hade vi prov. kan ju säga att de gick åthelvete! men fick iaf G på engelska provet, och engelska som jag är så grym på;)
när vi sluta så fråga andreas om vi skulle dra och gyma igen, a varför inte? så tog vi ett till pass. haha klarade 110KG i marlyft! sen när man kom hem varte KEBAB:D

 GYM;)

nya jensen & tröjan, tröjan fick jag av elin=)



miss you! you are so damned wonderful! hope you get better until this Friday!

har tänk på en sak....

mode?
jag trodde gävle va en skaplig mode stad! Men nej, jag hade tydligen fel, ruskigt fel! När jag kommer in i matsalen ser jag hur alla kolla på en, PGA min frisyr. men jag ska säga dig att de är höst kollektionen, skapad av självaste
 Tim Hartley. Världens främsta frisrös. han har vart i branchen i över 30 år! skratta på ni, jag är hur jävla nöjd som helst med Frisyren!



Missing you!:(




HAHA stora rubirker i sporten!
http://www.arbetarbladet.se/sport/fotboll/1.126876


home agen

ja man kan juh säga att det var blomfredag i igår, iallafall i Stockholm! när vi gick genom staden så kom varanan människa med en blombukett och jag skojar inte! vi bara gick och skratta! så vi trodde att de va blomfredag!:D
tog tåget ner till sthlm igår och möte elin:) vi vandrade runt på stan, jag införskaffade mig ett par Disel jens, ett stycke tröja och ett stycke luv-tröja! skiiiiita snyggt söru:D sedan gick vi på Bio WANTED! kanske hur bra sin helst! en oförglömlig fredag!  miss you!



nu snart bär det av på match, och jag säger då de, idag blire kämpa tills man har blodsmak i munen! vi ska tammefanimej vinna idag! hoppas bara att det går vägen! 

               OJ OJ OJ OJ OJ :D ÖVERHÄRDET IK`S FÖRSTA HISTORISKA 3 POÄNGARE!!!!  VI SPELADE GRYYYYYMT BRA!! 1-0 RÄCKTE FÖR FÖRSTA SEGERN! 
bra kämpat grabbar!

ska snart dra och jobba, hoppas på mycke folk!
Working at Hangeloose Bar tonight!






 


in the skowl

har precis vart och ätit lunch med daniel, de va tortelini hur gott som helst! nu sitter vi och arbeter med Hälsopedagogiken, vi ska skriva om en kropps del. efter skolan bär de av till stockholm=) det blir väll nånting att äta. sedan bio. hihi :D 
och fick besked om att jag ska jobba imorong kväll på Hangeloose Bar! kooooom och besök oss vetja:D alltid fullfart! själv klart när MR tano jobbar;)

men åker hem till gävle imorgon 08.30, har samling inför matchen 13.30 match start 15.00 på Mariehov i Forsbacka, överhärdet IK VS Korsnäs BK! hoppas vi tar första vinsten nu!

FOOOOOORSA!


de var inge fara!!!!

daagen började med att jag fick ringa först till norrtulls vårdcentral så ringde dom tillbaka efter ett tag, då visar det sig att jag ska till A-bergs vårdcentral. så fick jag ringa ditt, och med lite tur så fick jag komma på en gång.
skööönt! de va ingen fara med knät, jag kan fortsätta träna som vanligt även fast de gör ont, de hete nånting, han rablade upp namnet så otroligt fort och jag frågade om han kunde säga de igen men kommer ej ihåg det. de va nånting med bråsk i knäleden blablabla. men ska iaf kontakta en sjuk gymnast snarast möjliga sa han, och nu sitter man i skolan och börjar inte fören 14.10 och slutar 17.00! kul jul! men jul äre inte långt till om man tänker efter. de här året har gått så otroligt jävla fort men aa de kunde ju ha vart bättre om man tänker efter! men men livet är som de är upp och ner! men nu gåre bara ner för känns det som! ska börja jogga uppför nu har jag tänkt mig!


nu sitter man bara framför datan och dunkar lite bland musik. va till hemköp för ett tag sen och köpte en chips påse, en 1½ liters socker dricka, såååå otroligt gooood:D och en påse CASHEWNÖTTER!  så blir väll mysa framför tv:n ikväll. men imorgon bär det av till sthlm :D:D:D:D ska blir ruskigt kul :D:$ så tyvär mina blogg läsare. hinner nog inte skriva någon ting imorgon men ska försöka hinna skriva någon rad i från skolan om jag som sagt hinner!


skol-sm ut tagning,

dagen började väll sådär, sovmorgon och så höll man på att missa bussen skulle vart kanon, gå till plugget i de här skit vädret! "JIPPI" vart som vanligt en baget och en latte på Två Kockar när man kom till skolan, vart inte så mycke gjort idag heller. satt och vänta hos skolsyster en halv timme PGA mitt jävla knä som aldrig blir bra, blir bara värre och värre. så ska ringa vårdcentralen imorgon och boka tid för en undersökning, fan kan knappt gå i trappor!:( men men på fredag blire kul:D drar ner till sthlm över natten!=)  

ja och sen till de roliga de va skol-sm uttagning till fotbollen, gick de bra? nej de gjorde juh inte de, vet inte varför men de kändes inte som om de gjorde de iaf! men de visar sig när Jonas Liv tar ut laget! snart blire väll käk hoppas jag hungrig som vara den! 



BTW, tänk på vad du gjorde,  och vad du sa! sen gör man sådär! kaaaanon (Y)

hoppsan hejsan hörs:D

SEEEERIÖST:O VAD HÅLLER SVERIGE PÅ MED:| BÖRJA SPELA 4-4-2 :O  NI FATTAR VÄLL ATT NI INTE KAN SPELA 3-5-2:S SERIÖST, SKÄRPNING TILL ANDRA:O

in the skoooowl

ja nu sitter man och har Hälsopedagogik inte så roligt, men funkar.
patrick på jobbet ringde och fråga om jag ville konmma på kalas efter som han dotter fyller år, så det blir en sväng dit och äta lite bulla och tårta. sen blire hem och plugga, OM JAG ORKAR SATT SÄGA.

en sak jag vart förvånad över nu är att de är ganska många som läser min blogg, men ingen kommenterar eller skickar medellande:D hehe aja hoppas ni gillar att läsa de som skrivs, kan juh inte påstå att jag är någon bra skrivare, lite felstavat lite här och var, men de är PGA min Dystelexi så nu vet, så ha inga fördomar;)

 

kom hem från Patrick för ett tag sen, grymt goda bullar måste jag då säga! MUUUUUUMS:D så var Otto där en till kille som jag jobbar med ibland, grymt kul måste jag säg, va faktist kul att träffa dom har inte sett dom sen i sommras. om jag ska vara ärlig så vill jag faktist hoppa av skolan och börja jobba, SÅÅ GRYMT JÄVLA TRÖTT PÅ SKOLAN! skulle vara så skönt att börja jobba de där med att sitta i skolbänken hela dagarna är inte min grejj liksom. aja de visar sig vad som händer!
nu snart blire väll lägga sig i sängen med en POP-CORN SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL OCH LITE SAFT! kan inte bli bättre tycker jag!


Tim Hartley

ja vad ska man säga? HUR JÄVLA GRYMT SOM HELST! VILLKEN KÄNSLA DET VAR ATT GÅ UT PÅ SCEN! alla blixtar, allt folk helt sjukt! och när man gick på cat walken, när vi gjorde robot mowsen vilka aplåder vi fick! undrar fan hur hög pulsen va då! jag säger bara det vilken upplevelse det var!

här kommer lite bilder backstage bilder





ny frisyr och klippt av Tim hartley

idag va man på casting dålig nervöst när man stod där, de va 11 killar och 4 skulle bli uttagna och jag vart utagen 2a så jävla nervöst! men har juh iaf blivit klippt av världens bästa hårfrisör! de ni http://www.curatoruk.com/collections_forever_timhartley.html där har ni lite info om Tim Hartley. och imorgon äre shooooow Tim Hartley ska ha en hårmodell show på hotell Rival här i sthlm och jag vart en av 12 st som ska representera hans kollektion  de är inte dåligt de inte;D kommer med på månda och kanske några bilder:D hööööörs:D

nervöööööös!

jaru nu sitter man hemma efter skolan och är nervös!!
drar snart till sthlm, ska till pappa, men imrogon och på söndag ska man vara håtmodell på Hotell Rival! får väll se vad de blir för frisyr, sist jag va hårmodell så såg jag ut som Adolf! men de hoppas jag inte att jag gör denna gång;D aja uppdatering på måndag,

så här ser jag ut nu i håret och hur fan kommer de inte se ut då?!


the life

the life?
 jaru vad ska man göra? just nu består de av sova/skolan/gyma/fotboll! men när när när när när ska den perfekta dröm tjejen dycka upp! ja hitils har jag inte träffat henne! de kanske ni har märkt, men skulle vara såååååå  otroligt jävla skönt att veta att man har nångon att åka till eller att komma hem efter plugget/träning och komma in på rumet och se sin underbara flicka ligga i sängen och kolla på tv. vakna upp och se hur söt hon är när hon sover, hur söt hon är när hon vaknar! göra roliga saker med!  aja de visar sig när den perfekta dycker upp!

taggar;)

jaru nu sitter man och väntar på match pumpar lite musik och lutar sig tilbaka i data stolen.... ska spela med Kurdiska BRATI BRATI BRATI BRATI kommer dom skrika i omklädnings rumet, man blir nästan döööööv juh:D haha kurderna är roliga dom, btw ska spela med dom för jag är avstängd om ni inte läst i bloggen innan, 3 gular kort, de suger! men men ska väll frälsa på plan som alltid;) (NOT) haha aja kommer uppdatering ikväll eller imorgon om hur de gick! hur många mål ? tippar själv på minst 2 ;)

ja de vart inge mål för mig:( men vi vann matchen med 5-2 ;)




träningsvärk

ja dagen började bra FÖRSOV MIG:O hade tydligen stängt av väckar klockan i sömnen hur fan lyckas man med de? jaru inte en jävla aning :S idag har bara vart en glidar dag i skolan inte gjort ett skit. skönt de oxå !
efter skolan varte gym med BG & åke. åke gled runt som aldrig för och bara pumpade upp sig HAHA ;D mendans jag & BG körde seriöst;)  så ska vi inte sancka om träningvärken:S helt sjukt!!! så nu äre hård körning in för beachen 2009 ;) hahah lite steeek, men de borde man får göra ibland? rätta mig om jag har fel ;) 

hööörs

måndag.

måndagar är väll som alla andra måndagar, man vill inte kliva upp när klockan ringer, man vill bara ligga kvar och somna om och de värsta är väll att man alltid gör de, men på helgerna då äre totalt omöjligt! de går ju inte helt sjukt! aja sak samma så äre varje måndag och hela veckan dessvärre!
men men dagen rullade på som vanligt. sista lektionen hade vi kommunikation, man skulle sitta rygg mot rygg och så skulle ena ha en bild så skulle han som hade bilden förklara så skulle den andra rita, kan juh bara säga att åke är bra på att lyssna & RITA (NOT) haha;) efter skolan drog jag och gyma SÅ OTROLIG JÄVLA SKÖNT! ska börja köra seriöst igen, vart liksom att de inte vart av när jag vart frisk efter förkyllningen.. men men nu tar man tag i de igen;)
 fotbolls träning om någon timme ORKA!

OBS;) den nya jackan;)