onsdag

har väll vart som alla andra onsdagar förutom att man har APU på Workout Center, min handledare André är sjukt rolig! grym kille BTW..  killen med humor. hehe jaja gyma innan jag börja som vanligt skönt som fan om man får säga så? vad vet jag, " BF " kanske klagar inte fan vet jag... i helgen blir iaf ner till älsklingen.. och kanske jobba hos kims pappa.  få la se men ska iaf mysa med pälsklingen=)  nu blir väll bara till att vara hemma. vart ingen träning..
skulle fan behöva komma iväg och köpa jul klappar men de är så jävla tråkigt vad ska man köpa åt alla? seriöst? har inte äns en aning om vad jag ska köpa till elin?:$ nå förslag?  få la se vad som finns i det mjuka/hårda packetet. hon kommer juh iaf få ett hårt packet som jag vet nu iaf höhö...  fan va tråkigt man kan ha de en onsdag kväll. seriöst om en timme börjar Efterlyst med Hasse Aro. and then the big one, Råbert ashberg han är fan kung han. lite grym, lite respekt alla har för han. haha skulle vart som han or nor. aja ska inte dryga ner mig nå mer på er haha eller ni som drygar ner er på mig ? eller aah shena heeeeerå..


elin, du är en tokig toker som andreas älskar!


precis

haha sluta bry er om ni skäms så jävla mycke! äre ni eller jag som ska skämas? jag skäms inte över mig själv.... har ni nå mer att säga, säg de rakt upp i ansiktet istället för att skicka anonyma meddelanden! ni vågar ju inte det är de som är fel.. alla är så jävla falska och kan bara sancka skit bakom ryggen!


BF om the new pitcher:

alltså, kan man bli mer egenkär? folk skäms ju . .

IP: 77.241.128.134

kom fram och säg de till mig istället! jävla tönt!  sancka om att vara omogen....


at the work at Workout Center

ja då har man precis gymat klart.. könt som fan! det är soft här på work out inge stress, de är chill med andra ord, hehe och patrick som sa att jag skulle klättra på väggarna! men jag kan faktiskt ta det lite lugnt oxå;)

störe ska man bli;)


elin, du är mitt allt!

the new pitcher

yeeah najs:D
fick bilderna från uppsala plåtningen med den duktiga fotografen Fredrik  jag vart grymt nöjd:D

här är dom jag tycker är bäst.....





Ett stort tack till Fredrik!:)

villken känsla:D

känslan av att sitta i bilen själv den är stor! kommer fan ihåg första gången 2006 då jag fyllde 16 år och direkt på morgonen och väckte pappa och skulle ut och övningsköra de va stort då! men vadfan är inte dehär då :D
lånader jonas bil igår till idag. sommar däck på men nu äre V-däck tack vare Patrick... fick reda på att han läser min blogg idag ;) men helt ärligt patrick du är som en bror för en, man kan sancka med dig om allt ´mellan himmel och ljord! du är grym;)
igår kväll va vi ute och gled jag CO sååå jävla kul :D kom hem vid 3 tiden inatt så vare bara söööva för skulle upp halv 8 och åka och spela korp hockey  ja läs själva om hur det gick;)

Ur www.Nordiskakrigare.blogg.se

Idag är en histrorisk dag för Nordiska krigare,
Dom tog sin livs första 3 poängare efter seger
mot storfavoriterna Noobo. Nordiska började
bäst och kunde snabbt göra 1-0 Genom Kim englund
Nordiska gick med en 3 måls ledning till Paus och
det såg riktigt bra ut . I början av andra slappnade Nordiska av
och Noobo kunde komma ikapp å nå 5-5 men då klev
hela laget fram vill säga . Och kunde till slut vinna med
hela 12-6.
Hela laget gjorde en riktigt bra insats idag tycker ja . vi stog på oss och kämpa till sista droppen fallit !
Men en stor Hjälte i dagens match var Andreas Tano , han gjorde ett flertal kvalifiserade räddningar och höll riktigt tätt.
Han vart endå på nåt sätt som ni anade "Matchvinnare" säger Patrik skarp till Aftonbladet.
efter dom notoriska målskyttarna Rasmus skarp och Kim englund gjorde både 8-5 och 9-5 gick musten ur noobo.
Vi hade en riktigt bra dag avslutar Andreas Tano med ett stilligt leende.
typ direkt efter så hade jag korp innebandy och ja, där höll man nollan;)  så de va en lyckad dag idag:D

så blir det nog att man köper bil antingne i veckan eller nästa månad:D går bra b/pilen;)  ikväll blir de ingen köra för ikväll blir det några birra med grabbarna i  ( MAMMAS POJKAR ) så kallad lagfest;) får se hur kvällen ser ut.


Elin sedlinger, du betyder så otroligt mycke för mig!  you are my all!<3

fin va man oxå;)

förlåt mina trogna läsare! har inte hunnit med att skriva i bloggen i veckan, vart så mycke + att älsklingen har vart upp..

HAHA fan de är tur att man modellar;) va juh ruskigt snygg på körkortet fick de idag:D så jävla skönt att ha de....  menh ar bara kört bil en gång :S blir till att spara pengar nu så man kan köpa sig ett vråll åk!
ja så har jag APU på Workout Center, slappt men kul på en gång man träffar så mycke människor. sitter för det mesta i kassan. så har jag lärt mig att sälja gym kort. så fixar allllllting sjäääälv nu ;)

blir min första lugna helg nu på några månader ingenting inplanerat tar den som den kommer!

heeeeeeeeeeeerå!!!

 


21.07

ja nu sitter man hos kim och ska snart dra på träning:) kolla in på htt://www.nordiskakrigarna.blogg.se

vist - va? HEEEEEERÅ!

 


jag säger bara..

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!!
KÄNNS SÅ JÄÄÄÄVLA SKÖÖNT...... FATTAR DET KNAPPT! SERIÖST! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FYFAN VA GLAD JAG ÄR!!! NI FATTAR INTE! JAG FATTAR INTE! DE ÄR OVERKLIGT!



elin, de är du som fått mig att plugga och verkligen tagit tag i det! elin, jag älskar dig!


söndag kväll

yes då var änu en helg av klarad, har faktiskt gjort ganska så mycke i helgen....
i lördags va jag och elin i uppsala, jag plåtade. och i slutet tog jag och elin lite par bilder=) fick ett sms av fotografen Fredrik och där stod de att bilderna vart bra på ett vist par;) de tror jag oxå! det gick bra som vanligt. Fredrik är shyst rolig och lätt att jobba med! hoppas på bra bilder. det kanske kommer upp några bilder här senare:) och resten av lördagen så tog vi det bara lugnt, käkade kina mat:) sen kolla vi på film och myste....
och ja söndagen:D va på Mastiff Television idag och ja det gick bra:D fick tävla mot en kille och jag vann=) hon intervua mig igen ställde 1000 frågor. men aah kanske är lite tjatig men jag hoppas jag kommer med:D
sen resten av dagen har vi bara tagit det lugnt.. och nu ligger vi och kollar på Ladder 49 min älsklings film :D den är kaaaanon super bra:D
och imorgon går tåget 06.49 till gävle... börja på APU:n imorgon på Work Out Center! ska vara där i en månad. så det blir väll till att gyma varje dag... yes yes har haft en trevlig helg i övrigt.. konstig har juh tillbringat den med världens underbaraste flicka.. och den flickan är min underbara tokiga tokigaste elin:) den flickan är så otroligt jävla underbar. nu ligger hon i soffan och filmen har börjat... hon är allt! elin, jag älskar dig!

freedag

har precis vaknat och elin är och jobbar. men fick iaf hem hej då puss i morrse innan hon gick=)
idag blir det nog bara lugnt, imorgon blir det uppsala och plåta, ska plåta med Fredrik igen, trevlig kille.. efter det så vet jag onte vad som händer på lördag,.... men på sööndag ska jag till Mastiff igen:D sååå jävla nervös ska du veta! de är helt sjukt! :D yeye så äre. hoppas jag kommer meeeeeed:D de återstår att se;)

elin, du betyder så otroligt mycke för mig, glöm inte det..... love you<3

och jag börjar få tillbaka min vanliga frisyr=) och den såg ut som på kortet:D


säger WEEEEEI igen:D

idag va de utflykt med skolan.. vi åkte till Södertälje söder om stockholm. vi skulle besöka tomtit. men de va sisådär.
men på vägen ner så ringde Mastiff Television och sa att dom ville träffa mig igen... så ska ditt på söndag:D:D:D:D fyfan va glad jag vart:D hoppas jag kommer med i dedär tv programet:D skulle vara en sådan jävla upplevelse:D
nu blir det lugnt fram till halv nie då hämtar kongen mig så bär det av till träning. 

ja här har ni laget som inte förlorat en match! MAMMAS POJKAR

Nyhetsarkiv

sjätte härliga vinsten!

sex matcher spelade sex vinster, full pott med andra ord!
idag spelade vi emot Gorbatjov och det blev en vinst med 10-2 som gav oss 3 underbara poäng! mycket tack vare målvakten Andreas Tano som var som en vägg i målet, storspelade idag! härligt grabben!

Publicerad: 2008-11-11 22:53:00 

kongen jag blir rörd:$

elin är min toker:) min älskade tokigatoker=)

weeeeeeeei =D

weeeeeeeeeeei säger jasg bara:D idag bokade älsklingen biljeterna som tar oss till spanien den 19e Februari=) ska bli så otroligt skönt!! när de är kallt och plaskigt här i sverige så lyfter vi till det varma=)

idag började dagen med att man stod och väntade på bussen så är den FULLSATT! förihelvete hur jävla många ggr har inte det hänt nu? sätt in den dragspels buss förfan! 10 min kvar till man börjar så är det bara att börja gå i högt tempo och när man kommer fram så är de ju nästan som att man kokar!
gym idag på idrotten med Britt. körde ett ganska hårt pass biceps och sprang några km på bandet. sen lite andra övningar. känns bra iaf:) gått upp 10 kg sen skolan började! braa gjort tano:)

elin, du är obeskrivlig! älskar dig!

Hemma i gävle

ja då var man hemma i Gävle efter en helg med älsklingen i stockholm. ko ner i fredags i helgen va vi i vallentuna hos elins mor.. i fredags var vi på middag med Linda, Danne, Elli, och 4 till jag inte kommer ihåg vad dom heter. men de va trevligt som sagt. haha men linda har juh iaf inte ett boende långt från stan!
Lördagen vart lugn... både elin och elli jobbade så jag och danne tog oss en promenad ner till vallentuna centrum och köpte oss en KEBAB och så satte vi på American Gangsters=) skaplig film dedär;) på kvällen vart det en jogging runda med elin, hurtigare tjej får man leta efter, helt sjukt! men de är bra för då får hon igång mig oxå(A) södagen vart lugn, hur lugn och skön som helst!



Elin,
I hope you understand how much you mean to me! everything you said at the weekend, I understand you! but everything I say will chub my heart! everything I say, I mean, otherwise I would not say it to you! Elin Sedlinger, I love you so much! when I'm not with you, it's so incredibly empty! thinking of you almost constant all the time ... hope you understand! you are my all!

i morrse precis när vi hade gått upp och skulle åka och lämna mig vid tåget.
toker elin är lite trötter:)

in the skoowl and then stockholm

yes då är man i skolan hade idrott på morgonen och då inträffade de som inte får inträffa! bristning i fram sida lår! de jär så jävla ont!!!!!! =( så ah får se hur länge manblir borta från träning nu:S helt sjuk varför ska de just hända nu ? :O aja efter skolan blir rde ner till sthlm till min älskling! ska till vallentuna hem till elins mor och sedan kommer danne och elli och hämtar mig sen hämtar vi elin i täby sen hem till linda på middag:D mys pys med andra ord ikväll:D ha en trevlig helg:D

elin, jag älskar dig!

den stora dagen

sagen började med att man fick höra att man luktade ( My little ponny ) av älsklinge haha jaja så de kan vara. men de va håret som luktade så! vet inte varför vi är uppe nu? :S elin ska precis ut och gå men jag har inge sådana kläder med mig. känner mig nervös!! för idag ska jag på Casting för ett tv program.. men får du inte veta... hoppas iaf att jag kommer med!=) you knowe tano the tv star;) haha ne de där va ego, ego så de stängte om de! pappa kommer och hämtar mig vid 13.00 så bär det av dit! jag skickade in ansökan i förgår så ringde dom igår? de måste väll betyda nånting?! :D hoppas iaf de. ne nu vare mycke tjat om de! haha!!! åker hem ikväll igen och imorgon direkt efter skolan så åker jag ner hit till sthlm igen! känns bra. men måste fan till skolan! näst nästa helg blir det plåtning i uppsala med Fredrik=) hyvens kille de där. trevlig, lätt att snacka och arbeta med! hoppas på fina kort igen!

elin du betyder så otroligt mycke för mig... du fattar inte, älskar dig!


snart kommer pappa och hämtar mig så ska jag åka på den där castingen/mötet eller vad de nu är. är så otroligt NERVÖS!!!!! hoppas hoppas verkligen att jag kommer med! skulle vara en sådan upplevelse. jag är ju en sådan person som inte har några gränser! eller vad säger ni?
när jag cyklade och åkte fiddy så fick man höra jämnt att man va hjärn död eller helt cp i huvudet! haha aja hoppas iaf det går bra iaf:D
skriver kanske lite ikväll om hur det gick;)

haha jaa det gick väll bra på castingen, fick fylla i en formulär med massa frågor från allt mellan himmel och jord! sen vart jag video intervjuad av en tjej, jag fick presentera mig och så ställde hon frågor mellan himmel och jord igen:P så fick ajg göra en sak men det kanske jag inte ska gå in på..... men iaf dom skulle höra av sig så jag hoppas värkligen att jag kommer med!! jag är en sådan person som inte har några gränser!
direkt efter jag va på castingen satte jag mig på tåget hem till gävle och åkte och jobba. och nu sitter jag här hemma. drar ner till älsklingen imrogon igen! vi ska boka resan till spanien om den finns kvar. men vi åker iaf den 19 Februari=) ska bli kul!:D

aja höööres:D

hos pälsklingen

ja med kort varsell så åkte jag ner till sthlm pga att jag ska på casting imorgon till en TV grej. mer jag kan då inte säga. men hoppas iaf att de går bra=) de va nämligen så att jag sökte de den där grejen igår så ringde dom mig i morse och fråga när jag kunde komma på casting så viste jag inte pga skolan osv, men så kom jag på när jag kom till jobbet efter skolan att jag är ledig imorgon torsdag så jag ringde upp henne och sa att jag kunde komma imorgon så vi bokade in att jag skulle komma klockan 14.00=) så nu är man hel spänd!








elin jag älskar dig !

trötter

trött och ännu mer trött! direkt efter skolan gick jag till piggale och käka med grabbarna på jobbet sen vare bara att åka och jobba. kom hem för någon minut sen. heeelt slut! tror det bara blir den här vecka jag jobbar efter skolan sen äre inte så mycke att göra. ska faktiskt bli lite skönt men ändå inte. aja

saknar min toker otroligt mycke:( men på fredag glider man ner till stor staden. vi ska iväg till Linda med elli och danne och CO.. blir nog najs de:)


elin, love you<3

måndag

åkte hem från elin i morrse. va inte alls kul=( sen när jag kommer till skolan så är de ju så jävligt att jag inte skulle behövt komma fören 20 i 1:@ tror du man fick lite utbrott då! aja de är som de är. efter skolan vart det jobb igen.. blir till att jobba hela veckan direkt efter skolan. nu ska jag bara göra kalrt lite inför morgon dagen. och sedan vänta på att älsklingen ska ringa seeeedan sussa!!


Elin Sedlinger, du är flickan! du är den där speciela flickan..
flickan som har allt! flickan som är så otroligt jävla underbar..
 flickan som jag andreas alexander tano älskar! Elin du betyder så otroligt mycket för mig, glöm inte det..
när jag inte är med dig så är jag villsen..
på dåligt humör. men direkt när jag ser dig blir jag glad...
Du är magisk!


that´s love!

fyfan!!

fyfan när jag hade följt med elin ner och tagit nyckeln av henne för hon skulle åka och jobba så när jag kom upp började jag känna mig kallsvettig och känna mig yr. precis när jag skulle gå genom dörren till hennes rum svartna det till och jag svimma och slog i huvudet i väggen:S när jag kom till medvetandet så låg jag över tröskeln och halft på sängen:S och hade nå grymt jävla ont i huvudet!!!!!

aja ringde jimmy my brother. killen som va med på BB när jag föddes. har känt killen sen vi bajsa i blöja och snackade  GAGA eller vafan man ska säga... vi har inte haft så mycke kontakt men hoppas det blir bättre med de nu när jag är så mycke i sthlm... ska iaf bli najs att träffa han, vi ska ta en fika och snacka lite skit:D aja lär hoppa in i duschen nu... och min älskling jobbar till 18.00 så henne får man pussa på senare:)

elin, du betyder så otroligt mycke för mig..



yeye gick till stureplan och fika med jimmy, fan härligt att träffa grabben igen.. de va minst ett år sen vi såg senast. ton en kaffe latte satt och snacka om allt mellan himmel och jord! så grymt skönt! kan fan inte sancka med någon annan på de sättet vi kan sancka, de är väll bara för att vi känner varandra in och ut... men vad vet jag?  nu sitter jag och väntar på att elin ska komma hem. leif håller på att laga mat. luktar gott iaf:) imorgon bär det av hem till gävle=( inget jag längtar efter om man säger så men på fredag åker jag ner igen till min pääälskling:D så hörde jag att de va snö i gävle.. här i sthlm är det bara kallt.... aja hoppar du som läser min blogg har haft en trevlig helg, för de har iaf jag haft. har trillbringat den men min underbara flicka:)

hos pälsklingen

åkte ner till älskling direkt efter jobbet igår.. det har vartit en tung vecka om jag får säga så, har jobbat mer än jag har sovit..... igår skulle elin ut med några tjej polare så. linda elins polare undra om jag inte skulle med dem så hakade på dem ut.. va kul iaf:) tobbe lika rolig som vanligt, haha villken jävla diskution vi hade när vi skulle hem jag danne elli och linda och den sista kommer jag inte ihåg vad hon heter. säger bara brunsnoken och rödsnoken! vi hade roligare påväg hem än när vi va på ROCK som stället hete vi va på=)

idag lördag har jag vara tagit det lugnt leif väckte mig vid 13 tiden. skulle hjälpa han att åka och slänga en soffa. sedan sov jag en timme och nu sitter jag här och väntar på min älskling=)

elin betyder så otroligt mycke för mig. under dom här två veckorna jag inte har fått träffa henne har det vart så jävla tomt=( men igår när jag kom till centralen så tänkte jag - fan måste köpa en blombuget! =) och det gjorde jag. och de uppskattades oxå :D

Elin, älskar dig så otroligt mycke!