nu bär de av=)

yes nu bär det av efter två timmars väntan! ÄNTLIGEN kim englund och josef jumpanen är inte dom snabbaste personerna i världen! jaja nu bär det iaf av! hööööres du :D

jag och kim ikväll ;) haha


utgångsdag:)

gårdagens utgång vart trevlig.. kom hem ganska tidigt, tog de ganska lugnt oxå. men idag blir till att festa! det blir kim, josef & sara..  skarre kanske skulle med men de vet man aldrig! yeye så ser det ut idag.

matcherna idag gick vell sådär. med innebandyn vann vi med 13-6. och nordiska förlora vi med 3-5 men men bara att kämpa vidare!

elin, älskar dig mest av allt!


top låt!

den här låten är så otroligt jävla bra!

hahahaha old times

haha ja en salig blandning från årgång 2006/2007/2008
låter bilderna tala för sig själv!



fredag

blir nog bara hemma ikv tror jag. kim och CO är i Edsbyn och kollar på bandy och skulle höra av sig när dom kom hem men de blir inte fören efter 22.00 så får se vad som händer kanke utgång eller bara sitta hemma och rutna! seriöst de suuuuuger! men imorogn blir det party med Grabbarna och sara ska med ut oxå.. hon kan behövas muntras upp efter allt! ska nog bli kanon!  och imorogn är det match med både ( Mammas pojkar / innebandy ) och med ( Nordiskakrigare / korphockey ) så hoppas på två vinster ja de är ju upp till mig om jag stor spelar i mål men de hoppas jag att jag gör ;)



och ja jag saknar min älskling så otroligt mycke! elin sedlinger. älskar dig så otroligt mycke. du är allt för mig älskling!

käääk

till middag blir det hemlagad pizza dom är fan nästa godare;) sedan blir det nog bara till att vara hemma. finns fan ingneting att göra i gävle. men men kanske kommer nå roligt sen beror på om jag kommer på nånting eller hittar på nånting men den risken är nog inte så stor!

skowl

yes kom till BF för ett tag sen har haft simlärar utbildning på Fjärran höjder badet. så nu sitter jag och väntar på att vi ska börja men de är  ca 50 min tills vi börjar så vete fan vad jag ska göra tills dess och de är ingen här från klassen. ikväll blir det nog bara lugnt!

hårmodell

har precis vart på ett litet möte nu med angelica som går frisörlinjen på polhemsskolan. ska vara hårmodell för henne när polhemsskolans frisörer har nån årlig grejj på teatern i gävle. kommer nog bli bra ska du se. men nu tänkte jag lägga mig i sängen och försöka sova har blivigt sent dom senaste dagarna eller kanske ska säga veckorna! men men sov gott mina läsare!


2009 börjar bra!

ja detta år har börjat bra för min dell kan man säga. fick ett mejl igår från en agentur som ville att jag skulle kontakta dom snarast så gjorde jag det och nu har man fått en agentur till! fattar inte allting har hänt så otroligt snabbt. hoppas bara att det händer någonting satt man inte är med i agenturen utan att det händern någonting. men det är bara till att vänta och se och hoppas på det bästa.

den här bilden är bara bäst tycker jag....



och ni läsare är så jävla tråkiga KOMMENTERA! säg vad ni tycker!

nya bilder,

nya bilder från Gävle plåtningen med Fredrik! här är några bilder.
här är ett snabbt ur vall av dom jag gillar mest!




kommentera gärna och säg vad ni tycker!

Härren på Täppan

hehe ja alla tjatar om när programmet börjar så håll koll själva på www.tv6.se jag har inte en aning om när programmet börjar men det blir nog snart hoppas jag!
och när man talar om det så ringde dom och ställde massa frågor nyss! men svaren på dom frågorna får ni läsa när tv programmet sänds!
så missa inte Härren på Täppan med Erik & Mackan!!


sköna grabbar de där, irl aså ;)


snälla nån!

vad håller brynäs på med? ser ut som om dom aldrig spelat med varandra!:S dom kom ju nästan inte in i modos zoon! skärpning FFS! nmi suger.... blir säkert kvalserien iår igen! men får vell hoppas på att de inte blir så!!

och har sånjävla träningsverk i magen! helt sjukt! fy helvete! idag blir det lugnt.. funderar på att köpa lite godig och hyra en film och mysa med sig själv... haha ne men seriöst får se vad som händer! men pallar fan inte sitta hemma! de är så jävla värdelöst! yeye nu börjar samhällskunskapen! hööres du.


måndag.

yes så var det måndag igen. åkte hem från älsklingen i morrse. BG ringde vid 9e tiden då jag satt på tåget på väg hem och fråga om jag ville med och gyma så jag istortsett sprang från tåget för att hinna gyma, kom igår ruskigt skönt att gyma innan skolan man kommer igång liksom:) nu sitter jag och lyssnar på när josef spelar gitar:)
ikväll blir det hockye med kim och kanske gabbe som jag uppfattade det.
och om en vecka bär det av till falun på nån casting för modevisningar. mer vet jag inte men det kommer nog gå bra och bli kul :)

men du, höres!


elin. du är allt för mig!<3


on the way

ja då är man påväg till Casting för ett tv program. få la se hur det går denhär gången:) nu lär jag springa för pappa står utanför och väntar och jag har inte ens bytt om !!!!!

yes, det vart ingne casting när jag väll kom ditt så sa jag som det var att jag kan inte komma ifrån skolan i veckorna + att jag åker till spanien den 19 Februari med tjejen. så kom vi iaf överens om att det inte är någon ide att jag deltar på castingen.. men men så är det iaf. sitter och väntar på att älsklingen ska sluta jobba sedan blir det bio men vet ej villken men det blir nog myssigt. och imorgon bär det av hem till gävle. 

new pitcher'-,

ja här har ni då ett smakprov från senaste plåtningen har själv bara fått en bild men kommer mer i vekcna:)

sen är det vell upp till var och en och tycka vad dom vill :)

in the big town:)

yeah är nere i sthlm nu:) håller på att göra oss i ordning ska ut och äta snart men linda och CO, sedan vet jag ej vad som hääänder. kanske utgång kanske inte! hehe jaja.

tashen !
-va?

HÖÖÖRES!

träning/simning/plåtning

yeah har hunnit med MYCKET idag! först the schowl :) sen gick jag och tränade i CA 1½ timme, körde rygg och triceps! kääns så jävla skönt att komma igång med träning igen. efter träningen kom BM och mötte mig så gick vi till fjärran och hade simlärar utbildning sköt med lite simning oxå..  sedan  skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning och drog iväg till IDA´s fotostudio vid södermalms torg här i gävle och fotade med Fredrik. gick som vanlig bra och  som vanligt kanon kul :D hehe skön fredrik... vi har kul tillsammans de är det viktigaste!

imrogon bär det av ner till sthlm till pälsklingen imrogon kväll blir det middag med elins vänninor!
och på söndag ska jag på Casting för TV programmet ( jag vet vad du gjorde föra lördagen) får se hur det går. 
härren på täppan vet jag inte när det börjar sändas!


elin. älskar dig så otroligt mycke! du är allt för mig!

träning

när gymkortet gick ut har det bara blivit mindre och mindre träning. måste fan ta mig och köpa ett gymkort! man mår fan så mycke bättre när man väll håller igång! än att bara sitta hemma och dega! träningen har iaf gett resultat. och jag kan fortfarande inte ladda upp bilder! vafan är det för fel? aja nog om det. lämna precis älsklingen vid tåget så nu sitter man här ensam, men på fredag far jag ner över igen:) blir middag med elin, linda och CO för att fira linda lite efter:) ska la bli trevligt..  har ätligen blivit bra ingne hosta. men kanske lite snuvig fortfarande:)

och imorogn äre plåtning med Fredrik igen, ska bli ruskigt kul :D

Prison Break

varför är programmet så segt? när dom väll håller på att klara av allting med sylla så kommer self och förstör allting! men så har det ju vart i hela programmet. när dom är så nära så brister det nånting!
så ska vi inte tala om Michael Scofield han gör ju rollen så otroligt bra oxå! kommer ihåg när man satt och kolla på programmet i början när Michael kom till Fox river och Lincoln Burrows såg han komma i koridoren. man kan inte missa ett program! det är ju så spänande! synd bara att de bara går på måndagar. så ryktas det om att de är sista sesongen!



Snart är äventyren över för Michael Scofield och kompani i den amerikanska thrillerserien "Prison Break". I USA återstår det bara några avsnitt av seriens fjärde säsong och nu är det klart att det också blir den sista.
 

- Serien har gjort sitt. Vi känner att vi har berättat nog med historier, vill ha en stark avslutning och inte halta fram med en ny säsong, säger chefen för Fox entertainment Kevin Reilly till Hollywood Reporter.

I Sverige är serien också inne på sista säsongen som började sändas i höstas på TV3.

synd de där tycker iaf jag. men sen får vell du ha din åsikt!


the new design

ja va tycks om den nya desigen ?
vart ruskigt jävla nöjd med den. men ja jag har ju inte gjort den;)



skolan hur fan tänker dom? bara för att man inte kommer 5 minuter innan vi börjar så får man springa runt och leta som en idiot för att få en dator. vi är 24 st i klassen och skolan har bara 20 bärbara! hur tänker dom seriös? så får man springa runt och leta datorer som en galning!!



17.21
bär snart av till gymet med danne. skönt att komma igång med träningen igen efter julen och efter jag va sjuk.

19.46
gick bra på gymet. körde axlar och provade att köra ben men de går inte. knäna pallar inte med de! det gör så jävla ont!

köpte nytt protoin idag oxå det vart Gainer:)

så är älsklingen påväg upp nu. blir till att hämta henne om ca timmen på tågstationen:) har längtat så efter henne! men nu snart är saknaden över!

såg en grymt bra film inatt som gick på Tv4 sport!

The greatest game ever played

Amerikanskt drama från 2005. Vid 1900-talets början blir den unge Harry Vardon engelsk mästare i golf, men upptäcker snart att hans klasstillhörighet gör att han inte accepteras och stängs ute från samhällets finrum. Ett dussin år senare slåss amatörgolfaren Francis Ouimet, en arbetargrabb som bara äger sin talang och en dröm om att en dag få utmana världens golfelit, mot samma fördomar. Han kämpar mot tillvarons tuffa prövningar och sin egen fars avsky för en chans att delta i U.S. Open mot sin stora idol - Harry Vardon. Hans otroliga segervilja blir till en fascinerande uppvisning i vad man kan uppnå med talang, envishet och ett stort hjärta. I rollerna: James Paxton, Matthew Knight, Stephen Dillane, Elias Koteas, Shia LaBeouf, Justin Ashforth, Peyton List. Regi: Bill Paxton.



tyvär gick inte att ladda upp några bilder vet ej varför:S  ska pröva igen senare.

trötter

shenixen:) helgen har vart lugn och skön. i fredas var jag ute och åkte lite bil med danne, och i lördags tog jag och danne ett lugnt pass på gymet kanske inte va så bra pga förkylningen men känner mig iaf bättre. och igår körde jag fyllskallarna danne och andre:) fyllskallar va dom vell inte men någon grog hade dom druckit:) men de va chill:) kom hem runt 4 halv 5 så vakna ganska sent idag runt 13 tiden sen ringde danne så stack vi och köpte pizza: ) göttans du:) måste börja träna magen mer fan har en torktummlare nu inte bra inte bra! jaru nu blir det bara lugnt funderar på att sova lite så otroligt jävla trött! fattar inte har juh sovit hur mycke och länge som helst idag!:-)


elin. saknar dig så otroligt mycket! allt jävla tjaffs så otroligt jävla onödigt! älskar dig!

steekan

äre jag som är stekan? ja tydligen enligt grabbarna på gummi ! hahaha villka lirare:)

fick panik idag när jag kom hem´... hitta inte plånboken i morrse  så när jag kom hem så låg den varken nere i hallen eller på rumet så jag va tvungen att städa mitt stökiga rum men inte fan var den där! har sprungit runt och letat efter den där jävla plånboken i över en timme. sen ringde jag bror och fråga om den låg i bilen ne sa han . så ringde jag igen och sa kolla ordentligt så ringde han upp aah den låg där. fyfan paaaanik!

vart inte att jag åkte ner till älsklingen pga lite snuvig kanske lite dumt att åka ner och smitta dom vet inte ens om de smittar. men men... blir  vell hemma som vanligt ikväll! trööök pallar inte sitta hemma! vill göra nått!  så är det inte långt kvar tills vi åker till spaninen heller 19 Februari åkter vi till CA Las Palmas:) ska bli sådär dåligt skönt!;)

jaja får la se vad som hender ikväll då:)


ooont

ont i hela kroppen! de är den där jävla förkylningen! kunde fan inte sova inatt. la mig vid 21 tiden och sommnade inte fören vid 3 tiden! så va lagomt mör i kroppen idag. hade Sammhälskunskaps prov. fick MVG hade inte ens pluggat har lätt för de där:) och föra provet klara jag VG, MVG delen men inte G delen konstigt haha aja ska vell lägga mig om ett tag finns ingneting att göra. hoppas på att må lite bättre imrogon så jag kan åka ner till älsklingen:)

höres du.

börjar bli sjuk:/

igår kväll började jag få hosta, och i morrse kändes de i halsen. fan vill inte bli sjuk pallar inet att gå runt och snora. eller hosta! så jävla drygt så blir man så slö oxå! PALLA! men de är vell bara att göra de bästa av situvationen!
har fritidsverksamhet nu skriver om mode. har börjat lite smått men fan pallar inte skolan just nu!

så börjar de närma sig plåtning med Fredrik, vi ska fota i Ida´s fotostudio här i gävle för första gången vanligtvis brukar vi åka till uppsala men vill prova något nytt! kommer nog blir kanon bilder igen, känner att jag och Fredrik sammarbetar otroligt bra! skapar grymt bra bilder. eller har jag fel? här är några bilder från senaste plåtnien.  kommentera!!



ja jag börjar fan bli sjuk. du vet denhär känslan när man börjar få ont i kroppen! fy vill inte bli sjuk!
vart precis klar med APU-rapporten. den skulle vart inne igår haha jag som trodde jag hade lämnat in den men så vare inte. hade lämnat in en annan uppgift ang apu grejjen. jaja ska väll lägga mig framför tvn nu och slappa och hoppas på att må bättre imrogon vägrar vara hemma från skolan så otroligt jävla tråkigt!!!

saknar min lilla toker oxå!: ( hoppas jag inte blir för sjuk så jag inte kan åka till sthlm i helgen...

tisdag.

yes då sitter man i skolan och har Pedagogig. men efter som jag är klar med allting så sitter jag bara och slappar:)
dagen började inte bra. buss fan va fullsat som vanligt så jag fick gå till skolan, och med det kom jag några minuter försent!! han inte käka frukost i morrse heller för jag försov mig lite oxå! haha!

kanske de bästa program som går? - ja det kan man säga! kanske hur spännande som helst! undra vad man har för puls när man kollar på programmet. och ja snart kommer vell programmet man själv är med i Härren på Täppan, ska bli ruskigt kul att se sig själv i tv.. undrar hur man ser ut. har man gjort bort sig? haha ja de får ni vell avgöra när ni sett programmet;)


saknar grabbarna på gummi, vill jobba. pallar inte skolan just nu. så jävla mycke och man kommer inte ihåg hälften äns!
sådan jävla lust att bara hoppa av och börja jobba! aja inte långt kvar tills ruchen på gummi då blire till att jobba:)

skriver mer när jag kommer hem. ja om det hänt så spännande i skolan vilket jag inte tror de kommer göra för de gör de ju nästa aldrig.


hemma efter skoldagen, seg som vanligt!!
ja vill inte nämna något namn men näst sista lekionen dom är så sega pga att man inte hör vad läraren säger. prata hööööööge skriger man men ne han/hon kan inte..
så jag och danne hade skit kul han satt och skrev på mitt block och snus dosan, BTW gick inge vidare att sluta.
sen hade vi gymnastik, skulle ha planering ser ut som om de kommer bli ett roligt år på gymnastiken endå:) sen så bytte jag på elevensval från boll-sport B till simlärar utbildning, kan ha bättre nytta av den än boll-port B fick iaf VG på boll-sport A NÖJD;)
haha prövade idas mösa, grym ju:D




blir vell bara hemma och segar som vanligt.. 

hööres du

måndag.

ja så dog skolan igång på allvar igen, pallar inte vill jobba! så jävla trött på skolan...

började inte fören 11.00 så jag och BG drog och gyma innan som vi alltid gör när vi börjar sent. körde rygg, så körde vi nån ny övning som kändes jävligt bra. men man ser jävligt rolig ut när man kör den haha... så får man sådan jävla tränings värk oxå! och nog med de så hade jag ju det redan efter cupen i helgen.. fyfan.........




sista lektionen idag hade vi Naturkunskap,  astronomi man fattar noll sen så ska man försöka förklara även fast man inte vet och så säger man nå tokigt så börjar hela jävla klassen skratta. ni som inte vet hur jag är ni vet inte hur jag är. jag kan slänga ur mig nånring mitt i nån mening som inte har med saken att göra haha jaru...


sen när jag kom hem från skolan gick jag och la mig och somna som vanligt, haha ämnt trött om jag lägger ner huvudet på bänken i skolan under en lektion så somnar jag. så kom bror och hans tjej hitt käkade middag sen lekte jag med våran sega hund elsa. fast hon har blivit piggare dom sista veckorna:)



elin sedlinger, älskar dig!



haha

ja vad ska man säga om cupen, villket skämt! gick inge vidare men har nån grym jävla träning värk! FYFAN va de känns! ryggen, rumpan, jumskarna. och knäna ska vi inte sancka om hur ont jag har i dom! kunde knappt gå i morrse. ska till skolsyster imrogon gör så jävla ont!

har precis kört ner älsklingne till tåget:( men ses vell nesta helg igen hoppas jag!

hööres

helg igen.

jag måste medge att jag blivit dålig på att skriva! vetefan varför men har bara inte lust att skriva. om jag viste varför så skulle jag säga varför.

kom hem från skolan städade övervåningen la mig i sängen och kolla på tv gick ner käkade några mackor och nudlar, sedan middag och då döck det upp två packet:) lite försenat´.. 500 kr pressentkort på valboköpcentrum och en grym kaffe grejj:D kaffe som är så gott och den va tills jag flyttade hemmifrån:) sen har jag bara legat i sängen. ska hämta älsklingne klockan 22.30 sen blire hem och sova för imorgon är det Fotbolls cup i ockelbo/äckelbo! får se hur det går..

aja höres

hemma igen.

ja då får man be om ursäkt igen! förlåt! har inte haft tid att sitta vid datorn... har jobbar och haft fullt upp!

ja har jobbat hos kims pappa i markim... kommer bli grymt bra huset. har så mycke att skriva så ah vetefan vart jag ska börja. eller vad jag ska skriva så skiter i att skriva. har iaf vart en bra början på året. för dig då? de får man hoppas. skola imorgon vill bara spy på tanken, såååå jävla skoltrött! vill börja jobba make some $... 1½ jävla år kvar in the fucking shool.

här kommer bilderna från nyårsafton som jag lovade.....
middag, tolvslaget & hemkomst.


Danne & jag efter fylle riden på nyår... eller inte.

nytt år nya tag.

yes the begining off 2009:)

dagen har vart seg vart lite mycke dricka igår.. men men man fyllde ju år så ah:)
va på kungsholmen ruskigt najs vi va på någon tagvåning och hade första parket hur najs som helst bilder kommer sen:D
klev precis upp ur badet med älsklingen skööönt!

underbara elin, du är allt!<3