födelsedagen

ja nu har man vart och handlat mat, gick säkert runt minst en timme och bara yrade! jag och handla det är väll som att sätta en 3 åring framför ratten.. skämt och sido det gick bra men gick som sagt runt och yrade lite! sen har jag städat diskat och trixat.. elin kom hem för ett tag sen. nu äre bara väntan på danne och elli sen blire matlagning och dricka. det bär iväg till Kungsholmen sen. hoppas iaf på en trevlig party fylld kväll:)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA LÄSARE:)
MVH
 andreas alexander tano:)


min födelse dag idag:) 19 år!

ja då var de den stora dagen idag, det var 19 år sen andreas alexander tano kom till världen! dagen då alla stod stilla, aa shena! höres så vare nog inte men jag kom ur mamma iaf! fick kaffe och ett ljus på sängen idag av älskling :D mys så fick jag huuuur shysta skor som helst!

aja kunde inte ladda upp bild på skorna:S vete fan kunde inte ens logga in på bloggen i morse! knass.

idag är jag inte 100 på vad som händer. elin är och jobbar iaf. som vanligt.. danne och elli kommer över ikväll iaf så ska vi äta middag och sen troligen till kungsholmen på fest. men vet ej! få la se vad som händer! eller vad säger du?
hoppas iaf på en grym nyårsafton. fan man fyller ju år oxå!:D

dagen före dagen:)

ja så var det dagen före dagen på sista året, och dagen före dagen tano fyller 19 år:) jarå där fick jag till de allt. eller?:(:)

ja då var man i stan igen. jobbat med kim som ni nog vet om ni läst inlägget innan:) gick bra. fan att man itne valde bygg programmet iastället:S men men valet är gjort och har redan gått halva gymnasiet så ingen ide att bytta.
har iaf gått bra att jobba. blir lugnt ikväll väntar på att elin ska komma hem men vet inte när hos slutar blir väll sent antar jag.
ja jag skulle ut och köpa lite kläder de sluta på en summa över 2500 kr :( men de vart shysta kläder iaf:D

shena.. tasen:D
- va ?

HÖÖÖÖÖÖÖÖRES!

work work work

ywa det var någon dag sen jag skrev.

julen var iaf trevlig och mysig:) fick fina julklappar av älsklingen:)

åkte ut till markim där kims pappa har sitt hus. vi jobba 10 timmar igår jag och kim och 10 idag. fråga med hundögat om jag fick låna bilen idag och åka och sova inne i stan här hos elin och det fick jag bara jag kör lugn viklet jag gör, vill inte bli av med kortet som jag kämpade med som bara den... så nu blire väll mys framför någon film:) ska köra elin till jobbet isamma sväng jag åker ut till markim så blir det jobba imorgon och på tisdag sedan blire lugnt för på onsdag är det en stor dag för andreas fyller 19 år..



elin du är allt! glöm aldrig det.

2 days left.

ja så var det 2 dagar kvar till jul afton och 9 dagar kvar tills man blir 19 år man känner att man blir gammal:D skämt och sido.  men serri de känns fan inte som om det är jul afton om 2 dagar:S vad har hänt! äre pga åldern eller ? äre bara jag som känner så? :O idag blir det bara lugnt. elin åkte precis till jobbet och kommer inte hem fören vid 21 tiden ikväll så vete fan vad jag ska göra:D slöa kanske:D återstår att se...

haha villket skämt!

ja är i sthlm nu och älsklingen, blir här till 7 januari men ska troligen jobba med kim och hans pappa oxå.

haha nu till de roliga.. bestämde mig för att gyma idag och gick till SATS villket skämt säger jag bara, kommer jag in och säger att de är första gången jag ska gyma och då säger hon. - ja fyll i den här blanketen och sen säger hon de kostar 200 kr för första gången:O
: vaaaaah ? 200 kr för att gyma en gång ? :O tokig!!!
- ne de är så.
: ja men 200 kr för första gångne jag ska bara gyma 2-3 ggr.
- ja de är så.
: ne de tänker jag inte betala så gick jag.
så hjälpte leif mig att kolla om det fanns något annat gym och de gjorde det hur najs som helst! grymt fint nya maskiner och allt. duschrumen va nya ång-bastu vanlig bastu oxå trevlig personal. www.medley.se/odenplan där är de gymet. grymt bra iaf!

nu blire till att tare lugnt..

elin. du är allt för mig! älskar dig så otroligt mycket!



här är lite nya modellbilder från senaste plåtningen med Fredrik i uppsala, grymt nöjd med bilderna!


www.carlros.se

Priser har ni på Carlros.se säger bara grymt sköna kläder!

the

bigest day in my life.
ja. vad ska man säga. idag gäller det!
hoppas bara på de bästa!


shena shsh. va?
- HÖÖÖÖÖÖÖÖÖRES!

http://www.carlros.se/   http://www.carlros.se/ 

http://www.carlros.se/   http://www.carlros.se/ 
http://www.carlros.se/   http://www.carlros.se/ 
http://www.carlros.se/   http://www.carlros.se/ 

http://www.carlros.se/   http://www.carlros.se/ 
http://www.carlros.se/   http://www.carlros.se/ 

NU SÅ

www.carlros.se

nu är då sidan uppe!
Jesper Carlros gratulerar!

helt slut, sliten & trött

ja hur ska man beskriva denna vecka? det kan jag inte göra det finns så mycke jag skulle vilja säga men helt enkelt inte får!. söndagen va det plåtninge med Fredrik i uppsala. och han säger att det vart gryma bilde och de tror jag för han har samma smak som mig:) sen tv inspelninge i tisdags nog om det. ni får se i vår!

ja imorgon blir det jul lov. drar ner till älsklingen direkt efter skolan. har inte sett kärleken på 2 veckor nu och saknaden är stor!:( blir nere i sthlm till 7 januari så kommer nog inte bli mycke bloggande mina trogna läsare.


Dom senaste månaderna har det hänt så otroligt mycket i mitt liv... vet inte hur jag ska förklara!
först elin, sen modellagenturen och nu tv till och med! vart ska de sluta? en sak är iaf säker. allt jag gör det står jag för.
som jag alltid har sagt ( man är den man är, inte den andra vill att man ska vara ).. men det känns skönt alla ni som finns omkring mig nu ni kommer aldrig försvinna. grabbarna på gummi, elin, ja villka mer ska jag nämna polarna. kim kuken englund grabben som jag tillbringat två hela sommar med. dom sommrarna är oförglömliga. specielt i sommras! vi gjorde så sjukt roliga saker. ja krogen varje dag i stort sett haha men aså att ha en polare som kim vid sin sida är fan inte dumt!
 
lite picher bilder från nya och gammla tider:D


skillnad?

haha lite skillnad? :D
 
kortet ovanför är från i sommras och den nedanför för nån vecka sen..


ja den som säger att man var tanig för den ljuger inte. men nu vete fan :D haha


the weekend.

fredagen drog jag och kim till sandviken på lucia innebandy. va väll sådär skapligt kul hoppade in och spelade 2 matcher som ute spelar:P haha ah inte den bästa... kom väll hem vid 3-4 tiden trött som ett ass.

lördagen åkte jag och gabbe runt havla stan för att få tag i biljeter till Brynäs VS Djurgården. haha dalit matchen kunde inte bli bättre.... på kvällen ja då drog jag till brynäs och möte skarp och CO sedan hangeloose bar. va där ett tag sedan drog jag hem och sov. gick upp tidigt i morrse och åkte och plåta med den otroligt snälle omtänksame fotografen Fredrik. haha började bra iaf försov mig så vaknade av att fredrik ringde och stod utanför så då vare bara att skynda sig!
plåtnignen gick bra. hoppas på bra bilder villket de såg ut att bli.... tack för en lyckad dag Fredrik!

nu har jag precis skrivigt klart allt med apun. va sista dagen på workout Center i fredags.

nu blire till at tare lugnt kanske kolla på någon film sen..

elin<3

=(

saknar min elin så otroligt mycke! så är hon sjuk nu och vad kan man göra? ignenting=(
elin du är allt för mig. älskar dig så otroligt mycke!

första puss bilden på oss:)

tano trötter

trött var förnamnet och efternamnet kan jag inte ens utala. vasegt att gå upp i morrse. älsklingen ringde och väckte än:) så vart väckt på ett bra sätt av en underbar person iaf:) skulle köra axlar och bröst på gymet men pallade bara köra axlar så otroligt trött! fattar inte tycker jag sover jämnt men tydligen sover jag för lite eller för mycke.... hehe fick numret till Nicke som jag hade på fritis och han jag gjorde min låt med:D ska träffas nästa gång jag åker ner till sthlm:D ska bli ruskigt kul iaf...

idag blir det lugn. bara va hemma och chilla, inte varje dag man gör det:)
fan det börjar närma sig inspelning är otroligt nervös men ska bli ruskigt kul:)

elin, du betyder så otroligt mycke för mig, snart tillbringar vi några veckor tillsammans och den 19 februari åker vi till spanien=) du är allt för mig älskling!

helgalet.

fan det ska bli så otroligt roligt att vara med i programmet.... kanske gör bort mig kanske inte? vem vet föresten, ingen:) jaja helgen har vart bra iaf. kommer bo med älsklingen hela lovet som det ser ut förutom när jag inte jobbar:) yeye

sista veckan på Workout Center:( ska inte bli kul att gå tillbaka till skolan:(

elin är mitt allt!

JIPPI :D

KOM MED I PROGRAMMET MED ( ERIK & MACKAN - HÄRREN PÅ TÄPPAN ) FAN VA NAAAJS:D

kalass=)

söndag morgon. har sovigt bra.
men fick ett samtal inatt av Nicklas på jobbet..
- ööööh vart äru ? kan du hämta oss!
: ne ligger och sover. och så är jag i stockholm.
- vafan tråkmåns. hörs grabben hej.

haha så hade han snackat in på telefon svararen oxå. jaja igår va vi ut och käka middag på en resturang kommer inte ihåg vad den hete men det va hur myyyyysigt som helst=) litet ställe men de va mycke folk. fan fick nån jävla svet atack när vi kom de va hur varmt som helst. och jag fick panik men elin lugna ner en efter ett tag. lovar de va minst 30 grader där inne. efter den mysiga middagen gick vi och hyrde film på s:t eriksplan. sedan gick vi hem och kolla på filmen ( Barnhemet ) den va ganska bra.. och idag blir det kalass för hedvig hon fyller 8 år.. hedvig är då elins systers barn. elin är hedvigs moster:) kanske vart lite yrt där men aja:) så jag åker nog hem imorogn. sista veckan på apun. sedan skola! sedan lov. sedan ja sista dagen i år så fyller man juh år och de är 24 dagar kvar=)

elin sedlinger, du ska se dig själv när du sover. du är så gullig=)  älskling du är allt för mig!

trött, bakis.

yes igår var man på inflyttnings fest hos jens. va ganska trevlig. sedan drog vi till Metro vid skanstull de stället va väll sisådär. inte direkt sånt ställe jag skulle gå till men elin var där med sina polare. iva elins polare fyllde år så vi drog iaf ditt. va där i kanske 1-2 timmar. sedan tog jag och älsklingen taxi hem.
idag har jag bara sovit.. har haft sådan huvud värk! elin jobbar kommer väll hem runt 8 tiden så nu sitter man själv här hemma hos familjen sedlinger....


elin, älskar dig så otroligt mycke! du kan inte beskrivas med ord, du är så otroligt underbar... du är allt för mig älskling!

Cosmodels.se

ja, då till hör man Cosmodels agenturen.
www.cosmodels.se


at the work to day agen:)

yes, a week have bean go agen:D aah shena min engelska är inte den bästa haha är på workout nu.. blir väll lugnt som alla andra dagar, chill med andra ord:D

ikväll bär det av till Hofors med marting och några till kanske men jag ochbartin iaf. hoja åka bmx:D det va fan inte igår man hoja:D ska iaf bli  najs:D


och imrogon bärdet av till sthlm. pääälsklingen men det blir skillda vägar på kvällen iva elins polare fyller år ja Grattis i förskott=) och jag ska på inflyttnings fest hos jens:D ska bli näääjs:D


elin, du förstår inte hur mycke du betyder för mig.. du är allt! älskar dig så otroligt mycke!


at the work.

har sådan jävla tand värk! visdoms tanden håller på att växa ut och köter är svulet det gör nå grymt jävla ont!!!!!!!!!!!!!!!
lugnt här som vanligt. gyma innan idag som alla andra dagar. idag blir det fotbolls träning och efter den innebandy träning. fullfart.

elin du är allt för mig !

äntligen

ÄNTLIGEN funkar internet igen.. ja har ju inte skrivit på ett tag men ja det har väll inte hänt så mycket... 
i helgen va jag ner till älsklingen. på fredagen hade vi middag med allesammans, linda, elli, danne och CO sedan satt vi bara och snackade. lördagen körde jag elin till jobbe efter det åkte jag hem till kusinerna i tullinge och hälsade på sedan åkte jag och mötte pappa och blablablablabla.. händer inte så mycke. käkade pizza jag elin, elli och danne på lördags kvällen sen kolla vi på film..
söndagen körde jag elin till jobbet igen och åkte hem till hasse kusinens pappa och sedan åkte vi och kolla på bilar. efter de hämta jag elin och åkte hem och myste lite innan jag skulle åka hem. de va då inge roligt:(


elin. älskar dig så otroligt mycke. du betyder allt för mig! you are my all!

så typiskt.

ja så kom man hem igår och skulle sätta sig vid datan efter maten. så har vi bytt internet till Gavlenet. så konfidurerar jag de eller vad fan det heter. men tror ni internet fungerar? NEJ!




kan iaf säga att elin är allt för mig! älskar dig mest av allt!

förlåt....

sorry har inte haft tid att skriva skriver mer ikväll....