tröttare än tröttast själv .....

ja vad ska man säga. tröttare än tröttas själv? ah det kan man säga att jag är helt galen vecka 12 timmars pass måndag, tisdag, onsdag och idag torsdag 13½ timme varte! kom hem strax efter 20.30.. det är sååå sjukt mycke att göra på jobbet! finns inte en lugn stund! nästa vecka blir jobba oxå direkt efter skolan... kommer vara lagomt slut sådär tror jag.
imorgon blire iaf inge 12 timmars pass, senast 16.00 för 16.30 går mitt tåg ner till storstaden och till min älskling, saknar henne så otroligt jävla mycke! har inte setts på 2 veckor nu.... och jag säger då de, dom här två veckorna har vart toma. när jag är med elin kan jag slappna av, känna mig lugn, trygg. min flicka är så otroligt jävla underbar! finns ingen som henne! elin älskar dig!!

at the work

yeye är fortfarande på jobbet. blir väll till att jobba 2-3 timmar till. 10 bilar kvar att byta däck på..... heeeelt slut!!!! vill bara hem och lägga mig och sova nu !!! aja fortsätta att jobba höörs

20.30
yeye nu är man hemma helt slut om man får säga så. skulle kunna somna nu här sitandes!:|  ska tammefan går och lägg mig nu.. kolla på tv och vänta på att älsklingen ringer. imorgon är de ett 12 timmars pass igen.
kul hööööres heeerååå

elin jag älskar dig!!

jobbjobbjobb

är på jobbet nu, har snart lunch... kolla på boknings listan och det blir till att jobba över hela veckan!! så äre så det finns att göra men skulle naturligt viss vara mycke mysigare och roligare att får tillbringa kvällarna med älsklingen men så blide det inte pga jobb=(  känner mig bättre nu iaf är bara så otroligt hes, låter som en gubbe från 1600 talet! aja nu kommer det jobb. porten åkte upp...


elin, saknar dig så jävla mycke snart vart ifrån varandra i 2 helt otroligt tråkiga jävla veckor!


20.30

kom hem för ca timme sen.  HELT SLUT  !!! ska väll lägga mig sanrt och spela lite PS2 köpte 4 nya spel idag=) yeye saknar fortfarande min älskling=( så jävla tomt utan henne. förstå om de inte hade vart så mycke att göra på jobbet då hade älsklingen min vart här nu=) men så äre inte =(=(

elin. älskar dig!

work

nu sitter jag och pratar med älsklingen i telefonen, blir glad bara att höras hennes röst! hon betyder så otroligt mycke för mig! tror inte hon förstår de;) eller vad vet jag igentligen?! ingen ting som vanligt!

idag har jag jobba på volvo med gubbsen på gummi... hahahaha mitt i allt ska jag lägga upp benen under datorn och får SENDRAG!!! och börjar skrika och elin ba -  vad händer vad göra du ? 
: fick sendrag!! och skriker som en tok!

haha jaja nog om de. de va iaf mycket att göra på jobbet börja 07.00 och kom hem 19.05 så de vart 11 timmars pass idag. och resten av veckan kommer det bli över tid oxå såå elin kommer inte för chefen sa att jag skulle jobba över hela veckan såå har itne träffat min älskling på 2 veckor! och jag saknar henne så otroligt mycke!! fattar inte känns så jävla tomt utan elin, du är mitt allt gumman! hoppas du förstår det! vad skulle jag göra utan dig? sedan vi träffats ser jag allting på ett annat perspektiv, allt är mycke lättare på något sätt.

aja nog för ikväll ska lägga mig nu upp och jobba imorogn.. och i Februari så blir det troligen spanien med ääälsklingen:D sov gott mer er alla!


ELIN, ÄLSKAR DIG !!!!!!!

söööndag

de har vart en vanlig söndag, vaknade ganska tidigt skönt de oxå. vart inge innebandy för mig idag fortfarande lite små sjuk... ringde kim och kolla vad han skulle göra så hängde med han och skarp på Gefle if VS Hammarby, Gefle krossa Bajen med 3-0 oj oj oj. kim och skare är ju självklart Bajare. så när Gefle gjorde 2-0 så gick vi. sen när vi kommit en bit så hörde vi hur alla vråla då hade Gefle tryckt ditt 3-0.....
och nu sitter man hemma och hotasr och snorar lite=( ska spela lite fiffa köpte kims gamla PS2 idag=) och imorgon blir de jobba på Gösta Samuelsson bil på däck servic. och så kommer älsklingen upp oxå=)
aja nu blire krypa ner under täcket och vila.


elin du är allt!<3


snuvigt

haha jaa lite snuvig om man säger så... kanske inte va så bra idé att hänka på the old gang, from GBMX=)
en hel vild kväll igår alltså. sjukt kul=) haha och jonas vart kalaspackad och börja hälla öl på en kille som vart skoooogs tokig och skulle mörda han hahaha villken kallabalik jonas ställde till med... 

nu snart blir det middag luktar gott nerifrån köket. sedan blir de lite gooodis och chips sängen och tvn. måste bli bättre!



elin, du betyder så otroligt mycke för mig! du är allt!<3


sjuuukling=(

så var man sjuk igen, är fan jämnt förkyld!!=( grymt jävla hes låter som om jag vore 88 år och supit hela mitt liv. seriöst de är sant! idasg hare bara vart lugnt. va ut igår med alla på jobbet  ( Hangeloose folket ) va ganska kul faktiskt:)
hade tänkt att vra hemma idag men de blir nog inte så. ska till mogge som det ser ut nu. the old peoples från GBMX.TK ta en titt:D GÄVLE BMX KLUBB. när man va aktiv där då va man inte som man är nu. då va man gaaaalen hade nog inte förstånd! yeye

här är en bild från Borlänge!  när man aktiv BMX åkare;)
 

yeye så vare med de. men blir nog säkert kuligt=)


men en sak är inte kuligt, saknar min älskling såå otroligt mycke! men på måndag kväll kommer pääälsklingen:D

me love you<3


onsdag

jaa då vare då onsdag, och halva veckan har gått!!
gymade med BG innan skolan de är så skönt att få de gjort innan skolan. för då vet man att man har gjort nå bra på dagen iaf. och när man kommer hem kan man bara lägga sig framför tvn och slappa. som jag gjorde idag. somna direkt mår inte specielt bra heller! men men bara att göra de bästa av situvationen. i plugget vare som vanligt slappt!
ikväll blire träning med ( MAMMAS POJKAR ) sen sova ska väll plugga lite teori nu hade jag tänkt mig! måste väll fixa den där jävla lappen någon gång!

elin, du är obeskrivlig! du är allt!<3

trötter

inatt fick man inte mycke sömn, vet inte varför men kunde bara inte sova!=( så var det tom oxå, fick sova utan älsklingen=(
är i skolan nu... känner mig inte så bra idag heller! men bara att göra de bästa av allt!


elin, du är bääst<3

is it love?

is it love? yes it is!
kan bara beskriva helgen med ett ord.. underbar!
kunde inte har vart en härligare helg, tillbringa den med min älskling! vi har hunnit gjort ganska mycke, fredagen tog vi de lugnt, lördagen middag med hennes familj och sedan utgång med hennes vänner, söndagen var det lugnt. jag träffade fotografen Per och fotade lite i centrala Stockholm, hoppas på shysta bilder!(Y)
igår kväll gick jag och elin ut och gick, gick till slotet Trekronor... vi stod där och myste! vi kollade ut över ridarfjärden, ganska fint med alla hus när det är mörkt! under promenaden pratade vi om allt!


Det går inte beskriva hur mycke jag tycker om elin, hon är så otroligt jävla underbar på alla sätt! 
 Elin Rebecka Dessiré Sedlinger, jag älskar dig!:$

säger bara TOOOOKER!!!!!

20.00
trött känner mig dålig:(
men men bara kämpa på. de är tomt utan min älskling:(
ska väll lägga mig om ett tag och kolla på tv och hoppas på att må lite bättre imorgon.

saaaaaknar dig tooooker<3


looove

igår träffade jag jens inne i stan här i sthlm, gick och fika sen käka vi en varsin keeeebab :D hur gott som helst! efter de mötte vi elin... jens skulle vidare till biblioteket, så jag och elin drog hem. sedan bar det av till vallentuna till elins mor. middag och kalass=)
sedan vart det utgång med elin vänner... vi hade hur trevligt som helst. va på nå ställe först sen gick vi vidare haha och säger bara det. har sätt världens bästa dansare, han va så otroligt  bra!! ( NOOOOT ) på vägen hem gick jag och elin och pratade om allt mellan himmer och jord! så rätt vare är så säger elin....

tycker om dig så otroligt mycke, jag älskar dig!:$ kanske huuuuuuuuur gulligt som helst!!!! så stanade jag henne och vände henne till mig och sa
- vad sa du? säg de dör igen. så vart hon generad heller hure stavas.
: jag älskar dig!
åååååh vill tillbaka till den stunden. att höra henne säga de va nå specielt! allt känns så otroligt bra. vi är på samma nivå om man säger så!


elin, jag älskar dig!


el stockholmo^^,

shena shena=)

vaknade upp i morse av att elin skulle åka till jobbet, när jag är nyvaken så är jag inte vid medvetandet känns det som iaf. men fick iaf en fin lapp breve sängen;)
har precis duschat och så nu ska snart möta jens på stan och ta en fika=) elin slutar runt 15.00 så när hon kommer hem bär det av till elins mor som fyllde år igår=) senare ikväll ska vi ut med elins två tjej polare och deras killar... kommer nog bli skööj =) aja måste dra mig ner mot centralen nu!
höööööörs ha en trevlig helg;)

elin, du är såå jävla underbar! tycker om dig så otroligt mycke.... du förstår inte! du är allt!<3

=(

gick skit som vanligt!!! tåg tåget ner till älsklingen direkt efter, skulle åkt ner imorgon igentligen men ah de vart som de vart och sjukt besviken på mig själv! men men fick iaf träffa älsklingen en dag innan!=)


MAMMAS POJKAR! ni fixar de!

elin, du är allt!<3

plugg

ja nu äre bara att sätta sig ner med Teoriboken! imorgon ska jag fan klara de! om jag inte klarar de då då vetefan vad jag gör!

idasg vare boooowling med bollsports gänget.  haha kuuung man är eller inte! men kul vare iaf!

imorgon blir det lugnt blig nog bara hemma ledig från skolan, men på kvällen blire träning med Nordiska krigarna:)





Elin, tycker om dig sååå troligt mycke!<3

vad har hänt?

fattar inte är såå grymt trött hela tiden! de kanske beror på att vintern än på väg eller aah vet inte! trött är jag iaf. håller på att somna på varje lektion! inte bra andreas alexander tano!
idag på Owes lektion hade vi kommunikation de är som vanligt alltid roligt på Owes lektioner! han tog ut 5 frivilliga och jag va en av dom. vi skulle gå på en anställnings intervju och den seriösaste personen i klassen va han som skulle vara chefen som skulle intervjua! Kevin, finns de nån roligare kille ? tror fan inte de! haha.. han skulle inte anställa mig iaf. men klassen skulle gjort de! TACKAR TACKAR;) haha nog om de. sitter hemma här nu och funderar på att gå ner och dricka kaffe! är så rastlös så de är helt sjukt ått de! och inte har jag snusat på 2-3 veckor heller stoooolt=D

jag och BG in skolan.  bilden till höger, de är till en pjäs vi ska göra!


saknar min älskling oxå! men ska ner till storstaden i helgen dåå blire myspys!:D<3


trötter

heeelt slut! kom hem från skolan käka och sen gick jag och sov! vakna för cirka tio minuter sen!

har vart en helt vanlig dag idag. vakna upp utan älsklingen för hon åkte hem igår så det var lite ensamnt får jag lov att säga=( men men ska ner på lördag hur som helst.

nu tänkte jag lägga mig och kolla på tv eller nånting helt slut har den där kännslan i kroppen som man har precis innan man ska bli sjuk men aah får se! hoppas jag inte blir sjuk, på lördag börjar försessongen till fotbollen! ska fanimej bli bland den bästa i laget i år, ska ha top kondition!




eeelin du är bara bääst<3

GER SNART UPP!

SERIÖST! EN JÄVLA FRÅGA IFRÅN KÖRKORTET!!!!!! 
kan man bli mer less?:@  aja nog om det............................



älsklingen kom igår kväll! myss:D
elin, det jag sa igår menar det!!:$




ursäkta om jag inte skrivier nå mycke idag men är sååå otroligt jävla less!
om ni inte vet varför så läs då dom första raderan!


trööööööt:(

ja kvällen började bra, men efter ett tag kändes en ögg doft över hela hangeloose. de visade sig att de var stop i avloppen:S så jaa jagfick stå toa vakt så ingen gick på toa! DE VA KAOS OM MAN SÄGER SÅ! och de va vatten över hela kill toans golv och på damerna!!!! alla vart tokiga!! ( MEN VART SKA VI KISSA NU??!!!!! ) - inte en arning jag har inget dass i bakfickan!!! aja nu äre bara fortsätta att moppa golven, är nog inte klara fören om någon timme och klockan är ni 05.00!!=(

men pälsklingne kommer juh idag=D=D=D och då är saaaaaknaden över:D 
elin, du betyder så otroligt mycke för mig! du är bäääst!<3 

lördagen

dagen började bra. spelade korp innebandy med mange och C/O. stor spelade i mål, vi vann med 9-2 släpte in 2 skit mål rent ut sagt! fattar inte alla dåliga skott släper jag in men inte dom bra skoten:S aja ska försöka fin slipa dedär;)

efter de åkte jag hem duscha gjorde mig i ordning åkte hem till tränaren ronnie och hade lag möte gick väll bra.... lite sanck inför kommande sessong. blir hård träning nu... minst 3-4 jogging pass i veckan för min del, sen gym på det. så det blir nog kanon! snacka nyss med älsklingen hon kommer upp imorgon och hon har med dig DVD:n från Tim Hartley showen=D längtar kanske hur mycke som helst efter att se den, undra hur man ser ut?! ser man förjävlig, fånig, vilsen? hehe de återstår att se:D
och en sak till har iaf klippt gräsmattan för sista gången i år!

HEEEEJ DÅ SOMMAREN!

nu snart får vi gäster. börje och brittmarie kommer över på middag, luktar ganska gott nu när jag sitter här vid datorn uppe i hallen! efter maten blir det FOOOOTBOLL!


fotograf: Dominic Hedgecock

Sverige VS portugal.
vem ska dominera Ronaldo eller Zlatan? åter står att se;)


sen blir jobba på
Hangeloose Bar

ha en trevlig lördag kväll;)

Elin, tycker om dig sååååå toker mycke:D du är min tokerälskling<3

yeyeyeye

vanlig fredag förutom att man inte ska till pälsklingen:(

gick till Volvo efter skolan och sancka om jobb, ska iaf jobba vecka 44 och kanske nästa fredag. så det ramlar in lite peningar!=) haha nicke nicke nicke, villken lirare:D de första han säger är som vanligt  ( SHENA STEEEKAN ) vet inte vart han har fått de ifrån men aah. och patrick och cheffen ska vi inte snacka om. patrick kan man säga är som en bror och cheffen magnus är som en pappa, men de är sant, lite så äre iaf! grymt kul att jobba med dom iaf. sommar jobbat där två sommrar och jobbat extra under rucherna. trivs bra om man säger så!

efter jag vart där gick jag hem och käääka, fick desutom käka själv:( nobody home! dom är iväg till jämtland med Morfar:)
ska iväg nu om ett tag och ta en öl med adrian och chilla!

haha hitta en gammal bild sen jag adrian och chrille va ut efter jag fyllt 18.



elin, tycker om dig toooker mycke! du är bäst!<3

snällt;)

haha jaa då vart man jämförd med en katt oxå;) snäll du är älskling :D
skämt och sido. men de va rolig iaf. sitter och borstar tänderna nu, ska gå och gyma nu innan skolan. det är sååå otroligt skönt att få de gjort innan skolan efter har man inte riktigt med tid. aja kanske händer nå rolig under dagen isf får ni reda på de!




ELIN DU ÄR BÄST!

sällan jag

ja vafan ska man säga UL NI SUGER!  helt ärligt ni suger verkligen på att göra ert bästa för era resinärer! 5-6 minuter innan tåget avgång säger ni i högtalarna att tåget är inställt pga brist på tåg de borde ni ju veta långt innan! så sätter ni inte in extra bussar eller nånting! 

aja nog om de vaknade upp i morse breve världens underbaraste flicka, de va mysigt! hon är så grymt jävla otrolig söt när hon sover och är ny vaken!=)
en helt vanlig dag i skolan idag, men de va inga bilder uppe idag tur för dom de!
tog en promenad hem från skolan riktigt skönt, fint väder oxå solen sken som aldrig för=)
efter maten la jag mig på soffan och skulle snacka teori med Pappa Lasse. slutade med att jag somna! helt slut!



Elin Sedlinger, tycker om dig såå otroligt mycket!<3 

hihi mys

ja då kom man hem från skolan för ett tag sen. nyss ätit och så, händer inte mycke idag heller vi va upp till Hemlingby och hade lekar hur kul som helst!

fyfan va drygga ni är!  skriver ut 50 st modellbilder av samma bild. och  så sätter dom upp hur många som helst och sprider ut alla på Barn & Fritid! sancka om att inte ha nå liv! seriöst! ge upp ni är bara dryga!

hehe ringde elin på mobilen men hon svara inte. så kom jag på en briljant idée.. jag ringde till Zara där elin jobbar så gjorde jag de och hon vart hur glad som helst när hon hörde att de va jag:)  fråga henne om vad hon tyckte om sällskap ikväll och de lätt kanon sa hon=) så efter korp matchen bär det av till min underbara flick=) aja ska väll försöka plugga lite teori nu.


eeeeelin tycker om dig toker:D


hemma i gävle igen...

jaa då är man hemma i gävle igen åkte hem från underbara imorse. nu börjar lektionen iaf fortsätter ikväll....

15.56

ja då är man hemma nyss ätit och ska nu försöka plugga lite innan jag ska iväg och gyma med Gabbe, de va inte igår man va med han heller... känner att jag börjar få upp kontakten med the old friends.. och de kan juh bero på mycket saker.... och i skolan är det inge nytt. allt är som vanligt!
och helgen har ju vart hur bra som helst men de kanske ni redan viste om. om ni läst dom 2 inläggen innan dehär. Elin är sååååå otroligt underbar! har så grymt kul med henne känner mig aah  vet inte men de känns så otroligt bra iaf!

aja ska väll försöka göra en insats på att få nånting gjort!


19.15
 
ja då har man vart och gymat med gabriel=) körde bröst och bizeps:) efter gymet drog ja förbi patrick på jobbet en sväng och sancka lite.... nu har jag precis skrivigt klart om Motion/Kondition till Helsopedagogiken:) så nu blire bara att tare lugnt...

Carlros hemsidan kommer upp villken dag som helst men vill du ha ett litet smakprov på kläderna som kolla in http://casualfashion.blogg.se/  eller www.carlros.se


elin du är allt, du förstår inte hur bra du är!<3


sjukt kul....

ja lördags kvällen va hur sjukt rolig som helst... alla va hur trevliga som helst och roliga för den delen=) vi va där i stortsett hela kvällen satt och snacka skratta hade sjuukt kul har inte haft sådär rolig på länge. de har hänt nånting sedan jag träffade elin, som föra helgen när hon va upp till gävle. då hade vi skult galet kul oxå.... och så nu i helgen! trivs så otroligt bra med henne!!!! hon är så otroligt underbar, omtänksam gosig är väll bara förnamnet!



nu kommer hon bäst att  sluta;)

in El Stockholmo.

ja då är man i stor staden och hälsar på flickan... åkte ner igår och som vanligt hade man tur med tåget... först är 15.30 tåget inställt så vi får ta tåget som går 16.30 sen när vi väll kommer iväg så blir de förseningar och vi blir stående på arlanda. aja nog om de. tåg och jag de funkar inte...

elin hämtade mig i Upplands väsby myspys. åkte hem till henne lagade mat.
hehe vi hade de sååå otroligt mysigt. så duckat fin och allt, så dricker vi ölen ur burken så säger elin rätt vare va som
- ööh skål:D här har vi gjort en mysig middag och så dricker vi ur burken. elin du är en underbara flicka!
sen gick vi och hyrde film i spööööööö regnet! lovar de vräkte ner.
kollade på dom och bara möss.

elin de du sa inatt de värmde........
du förstår inte!!!!!!! känns såååå otrolgit jävla bra!!!!

tycker om dig såååå otroligt mycke Elin! du förstår inte.

ikväll bär det av till en av elins polare inflyttnings fest. sedan utgång.

men ha en trevlig helg allesammans=)



20.51 är klockan nu.....


vi har precis ätit en mysig middag jag Elin och Elins syster och syster dotter..
vi gör oss i ordning nu för party. de bär av till södermalm där elins polare har inflyttnings fest sen vet jag inte vart de bär av. de visar sig..... hoppas på en kanon kväll =)

in the school, weekend wear it to the big city

yeyeyeye....
kan juh börja med att jag hade hur tråkigt som helst igår kväll! seriöst är man uttråkag om man drar ut 22.00 och joggar? tror de är pga att jag försöker sluta snunsa. men men 2 dagar nu " STOLT " hoppas fan att jag klarar det! men men sitter i skolan nu börjar om 40 min sen bär de av till the big city, till den underbaraste av dom underbaraste elin=) så ikväll blire en ruskigt myskväll;) middag, film, och massa pussar;) kan inte bli bättre, och de bästa av allt de är juh elin;)

mike TACK TACK TACK för den snygga designen;) vi sancka igår jag och mike, vi va ganska mycke förut.... men sen med åren har det blivigt att vi inte har sets eller hörts. men nu skare bli ändring på det! haha kommer ihåg 2004 tror jag det va. när jag bodde själv i andersberg. jag mike runborg röjde runt på stan på natten när allt folk dragit hem från cityfesten, de va tider de.. men men kul att ha tagit upp kontakten iaf:D

mike, you are a friend you can trust





Elin, you are the most wonderful person there. so fucking beautiful! me like you so much, your andreas tano

ska de va så svårt:|

helt seriöst! snus snus snus snus snus snus snus snus.... de äre ända jag tänker på nu förutom elin då förstås! men helt ärligt ska de vara så jävla svårt att sluta jag skiter i vad alla sägar om att jag inte kommer klara det!
 JAG SKA KLARA DET!!!!!!!!!! SKIIIITER I ER JAG KOMMER KLARA DET!!!!!!

men jag kan juh säga att de inte är lätt. tror jag gjort av med 2 st tuggumi packet sen igår!:S
aja bara kämpa!
BE STRONG!
 ANDREAS ALEXANDER TANO

Carlros

ja nu sitter jag här med mike och har precis vart på plåtning för Carlros... gick kanon! bilderna kommer att publiceras på http://www.carlros.se/ sidan är förtillfället inte upplagd men kommer upp efter helgen... sen kommer det bli ett repotage i Gävle Dagblad hoppas det går bra får våran vänn Jesper Carlros nu;)    och nu ska de bli en ny design på min blogg mathilda hammar ska hjälpa mig har hon lovat;) jaja det blir nog kanon allting;D

här har ni mössorna som Carlros kommer att sälja.... 200 KR st





OCH FÖLJ VÅRAN KORP HOCKEY BLOGG http://nordiskakrigare.blogg.se/ kolla ryggen på bilden där uppe,  TANO that´s me;)




elin, tycker om dig så otroligt mycke!<3

tränings väääääääärk!

fyhelvete! mitt arsele gör så jävla ont! helt sjukt! på gympan igår hade oscar en lärarkandidat eller vad man nu säger han höll iaf i lektionen. kan juh konstatera att de gav nånting iaf. har haft ont i rumpan hela jävla dagen! hade nå fys pass.

aja nog om de. gyma med BG i morse innan skola, så grymt jävla skönt! sen har dagen bara gått inte gjort så mycke! men men de gör man väll aldrig! blir hämtad av Kongen 20.30 innebandy träning med  MAMMAS POJKAR ;) haha blir nog bra de där;)




Elin, saknar och tycker om dig toooker mycke!<3