cup

yes har spelat fotbolls cup hela dagen, gjorde iaf ett mål. gick skit i början men gick bättre och bättre men sista matchen kunde jag fan inte spela. gjorde ett byte. knä är ått helvete igen!!!!! fattar inte:S kan knappt gå nu! måste till sjukan i veckan inte bra!!!!:(:(:(:(

men du nu ska jag på lag fest och ha kul med grabbarna!

rauraurau raaaaau rau :D <3


gryma bilder de där tycker iaf jag;) sen får du tycka vafan du vill;) 





syster.

min kära syster ringde och fråga om jag kunde komma upp till akuten så åkte upp ditt.  jag ska bli morbror:D:D:D:D men inte fören om 2-3 månader..
hon har njursten och de verkar inte vara sådär super skönt:O men va iaf där ca 2 timmar något stöd iaf!:)

syster och jag :)


Trött

har inte sovit på över25- 30 timmar, kunde inte sova inatt.
kom precis hem från sandviken va och jobba med chrille gick bra som vanligt... haha vi har så jävla kul ihop jag drygar och han blir sur haha ne men de är najs:)
nu tänkte jag hoppa in i duschen sedan gå till mange har ju lovat att komma.

imrogon blir det upp tidigt och spela cup får se hur de går med konditionen den är ju så bra jag som springer varje dag om man säger så hahaha not;) börjar känna mig lite förkylld oxå inge vidare de inte.

aja finns bara en för mig och de är elin, älskar dig så otroligt mycket!<3

Jakob silverberg

tror ni grabben är dålig? seriöst! lite kung. man jag ju skrytta med att man gick i samma skola som ha i högstadiet haha inte mycke att komma med. men kung är han iaf!

http://svtplay.se/v/1459963/ishockey/brynas-timra_4-3

Vision Of The World

kan inte sova så lägger upp några bilder, pappas bärbara med mobilt internet är så jävla segt så pallar inte lägga upp alla. men här är dom bästa vad jag anser!
och ett stort tack till Fredrik som ville fota!


vision of the World





lägg en kommentar eller två:)


taierd on everething

ja då är man hos pappa, ska lägga mig och sova snart ska upp runt 07.00 CA så ah....




vad ska man säga, är det jag som gör fel hela tiden eller uppfattar du mig fel hela tiden? seriöst.  de har vart hur bra som helst hela veckan så på planet hem bryter det ut! aja vete fan vad jag ska säga. så otroligt jävla trött på allt jävla bråk hela tiden. vill att allt ska vara bra men vad gör jag för fel hela JÄVLA TIDEN SEIRÖST!!!!!!!!!!! trött på mig själv!

hoppa ni alla andra har de bra iaf. kommer man vell ligga och grumla på de här hela jävla natten ja av de som återstår av den iaf!


och jag fick bilderna från Fredrik från hårvisningen, Fredrik - de vart kanon bilder. ( lägger upp bilderna imorgon kväll här på bloggen )


sov gott alle sammans

weee

ja nu sitter jag och väntar po elin hon sprang och kopte en väska för vi tror vi har övervikt! hahaha

veckan har vart kanon bra! fint väder varje dag en dag vare 39 grader i solen sá man ska inte klaga,
och ursäkta mina läsare för att jag inte har skrivigt nogon ting!!!:)
men imorogn for ni en mer ordentlig redogorerlse! ;)
tok mysigt med älsklingen! so jävla najs!

haha hoppas jag är brunare en so iaf:D

one day left

one day left to spania haha yes en dag kvar till spanien!

igår vart de treorna på frisörs avslutnings visninge det gick hur bra som helst! ankan vart nöjd med mig idag så de är vell bra. hela dagen vart kul bärka, lill pennan och mike vi gick runt och drev hela dagen och drygade som små pojkar gör men de är sådant man får leva med! hahahaha sen igår så vart jag och angelica "ankan" med i Arbetarblade på första sidan i del 2, och istorsett alla trodde vi var syskon haha jaru kanske är lite lika endå! vad vet jag?
så kom Fredrik och fotade på visningen hoppas på gryma bilder så ni får hålla er med att se dom!

nu har jag inte tid mer er för nu ska jag packa och fara till stockholm!

SPAAAAAAAAAAAAAAAANIEN!

kommer hem den 26/2 höres!

untill

Until the day I die, I'll spill my heart for you, for you. Untill the day I die I'll spill my heart for you.
As years go by


untill

Until the day I die, I'll spill my heart for you, for you. Untill the day I die I'll spill my heart for you.
As years go by


mådag & helt slut!

min klass kamrat anki ringe vid 8 tiden och trodde jag fortfarande log och sov men de gjorde jag icke låg i sängen och slappa. kom precis till skolan vi har vart på sörby skolan och gjort expriment för 1:or & 2:or, det gick bra.. träffade några gammla lärare som jag hade när jag gick på lågstadiet de va vell kul:)
nu snart har vi svenska sedan lunch är ap hungrig!

jeje idag blir det genrepetion för visningen imorgon:) hoppas man inte gör bort sig bara haha jaja höres


söndagen

dena söndag har vart en bra söndag, gyma ca 1-2 timmar med kim körde bröst klara 30 kg med hantlar och sen 70 kg i bänk efter vi hade trännat ett tag så jag är helt nöjd! sen körde vi lite boxning haha vart slut efter 2 min hahahaha.

sen åkte jag hem duscha åkte till chrille och spela xbox med grabbarna haha jag är ju så dålig på NHL 2009 fick skäll hela tiden hahaha sen drog jag och adria och köpte pizza:) sen åkte vi skridskor i 1½ timme så jävla kul !

nu ska jag vell lägga mig framför tvn och spela lite tv spel:)

SPANIEN PÅ TORSDAG:D

lite najs

grymt lyckad kväll om man får säga som så:) förfest hos chrille med tacos och dricka sedan tog vi alla taxi ner till goya vart lyckad kväll där:) jag och sebbe drog och skulle köpa cigg så gick vi upp till blou monebar och där bjöd han på en Gammel dansk fyyyyfan va den smaka! sen drog vi tillbaka och dansa:)

efter de gick vi till donken och käka sen hem till chrille på efterkrök. lyckad kväll iaf!


nu blir det att gå och gyma med kim och hans pappa. är inte ens bakis de är så otroligt skönt!

hej hopp.


elin älskar dig så otroligt mycke. vill inte ha nå jävla tjaffs vill att allt ska vara bra!?

om 4 dagar åker vi till spanien ska bli så otroligt skönt!

är idag det ska -

är det idag det ska vara alla hjärtans dag?
ah shena säger jag åt helvete med allt! jaja nog om de, trött på allt!


ska glida över till christian berggren nu snart han fyller 20 år så tänkte hjälpa till lite innan alla kommer.
så ska bli ruskigt kul att glida ut med grabbarna!

ny frippa

idag har jag blivit klippt av angelica till deras hår show dom ska ha på teatern nästa vecka, så var vi till sefun och provade ut kläder:) blir kanoners!

så vad tycks om nya frippan ?

 

hur kul som helst!

ringde chrille och kolla vad han skulle göra så bestämde vi oss för att vi skulle hyra en film och slappa men direkt efter vi hade lagt på så ringde han och sa att vi skulle åka skridskor. så jag chrille, rille, adrian och joel åkte skridskor fyfan va kul de va haha såå sköna grabbar oxå man skrattar hela tiden! haha jaja nog om det...

imorgon blir det klippning hoppas på en bra frippa (H)
nej nej nu ska jag sova helt slut. höres :)
'

love you elin !


ursäkta!

yrsäkta att det inte vart nå fler inlägg igår men datorn funkade inte hemma igår, eller jo datorn funka men itne intrenet! har bar vart problem sedan vi bytt internet och hemma tror dom att de är jag som har hållt på att ändra massa grejjer på datorn men de har jag då inte. igår var de slappt. spelade tv spel från jag kom hem från skolan till runt 2 inatt. haha värsta toorsken.
nu har vi firtidsverksamhet gansla slappt! så klagar inte;)

imorogn blir det klippning! ska bli skönt att bli av med de långa håret om man tänker efter:P hehe jaja ha en bra dag!


skowl

ska snart ha mäntors tid, slappt sen så har vi nån säkerhets grej sen slutar vi pga att vi hade teori med britt innan lunch  istället för att ha de i eftermiddag så hade vi det med A istället! så de är ganska så slappt;D ikväll blir det nog bara lugnt spela tv spel tror jag värsta torsken lågoch spela till kanske 2 inatt haha kunde inte släppa de men men är man torsk så är man!


Waynes Coffee

Kom precis hem från fiket, jag och mike bestämde oss för att gå till nya Waynes Coffee och när vi kliver innanför dörrarna så sitter angelica och emelie där så vi gick och leta efter plats där jag och mike kunde sitta men nej de fanns inte så vi satte oss vid dem, de va vell trevligt:) satt och snacka om hårvisningen som är om en vecka. och angelica och jag bestämde att jag ska klippas på torsdag ist för på söndag för då kan jag vara i sthlm hos älsklingen längre:) men tilbaka till fikat, efter ett tag gick dom så satt jag och mike och sancka om allt. kollade på en liten film snutt från inspelningen på härren på täppan men han har inte visat den för någon haha ser sjukt kul ut! hahaha längtar tills man ser det i tv:D

nu sitter jag och lyssnar på musik ska vell lägga mig i sängen och kolla på tv snart börjar bli lite trött sov knappt nånting i natt hade sådan jävla huvud värk!

Här har ni mike & tano :)



min helg / måndag

ja min helg vart inte som väntat detaljer vill jag inte gå in på men ja de vart som det vart. blir inge kontrakt med modellagenturen heller och detaljerna där håller jag för mig själv!


men i övrigt har jag haft en kanon helg med min älskade elin:) älskar den flickan så otroligt mycket!
vi hade lite diskutioner och bråk i helgen men det lede bara till bra saker tycker jag! jaja:)

idag har jag vart till Valbo köpic med kim :)
införskaffade mig ett tv spel ( NÖÖÖÖRD ) och två linen pga att dom jag har har jag jobbar i & då hade dom blivit förstörda så de vart två nya, ett vitt och ett svart, så är det inte långt kvar till spanien med älsklingen heller:) och då kan man behöva ett line eller två :)


nu snart bär det av ner på stan, ska träffa mike och fika! snacka på lite skit sej och skratta:)

söndag

10 dagar kvar till spanien ska bli så otroligt sköööönt! jag och älsklingen åker. blir borta en vecka.. sola bada mysa festa så är det canival i spanien oxå så kommer nog bli ett jävla drag hehe!

vakna för dryga timmen sen käkade frulle med älsklingen och nu är hon ute och joggar orka inte hänga med har blivit så jääävla latt av mig! har inte gymat på 2 veckor och inte tränat fotboll sen i sommras. men va med på Bilma cup för några veckor sen men men får se hur det blir med fotbollen.

är så jävla osäker nu. vet inte hur jag ska göra!? aja får se hur det blir! hoppas bara att jag fattar rätt beslut och inte gör nå förhastande beslut!

haft en mysig helg med älsklingen:) du betyder så otroligt mycke för mig!


chill lördag:)

jag och älsklingen kom hem för ett tag sen, nu blir det bara chill framför tvn tror jag. kanske ska gå och hyra en film, men får se hur det blir men den saken. men vi ska iaf kolla på filmen från visningen som Davines hade då Tim Hartley var på besök här i sverige. haha undra hur man kommer se ut. man kommer fan se benen skaka på en när man står på scen hahahaha! jaja annars en trevlig lördag!

nu blir det myspys!


lördag :)

kom hem från träffen med Rolf på Tac's gick bra. plåtade lite. men det kommer nog blir bra. ska bara kolla igenom kontraktet så alla är överens!

nu ska jag hoppa in i duschen sen ner på stan och möta elin och iva.

heeejhopp:)

in the big town:)

ja då har man anlänt till stockholm! fyfan på tåget från upplans väsby in till central stationen så satt de tre tjejer i kanske 14 års åldern sen så satte de sig en kille runt 40 år breve dom och börja äckla sig sen skulle två av dom hoppa av och ena tjejen satt själv kvar och han börja typ hänga över henne och snacka på engelska fyfan!
aja nog om det.

ingne trodde att de var jag som hade bakat:O men dom tyckte de va gott iaf de va vell huvudsaken!
imorgon blir det att träffa agenturen Tac's och kolla igenom kontraktet! blir nog bra de får man iaf hoppas på:)
 
ikväll blir det bara chill :)
 

on my way

ska vell springa till Fjärran nu sanrt, börjar om 15 min.... haha ja hoppas verkligen att socker kakorna jag bakade igår smakar bra! annars vet jag inte vad jag gör!? och möller skulle ta med sig kaffe så hoppas han har gjort de annars blir det ganska tort!

efter skolan bär det av till sthlm, har inte träffat älsklingen på två veckor:(
och imrogon har jag möte med agenturen hoppas det går bra! men jag skriver en rad ikväll om socker kakan;)

beviset:D

haha ja här har nibevis på att jag har bakat:D


får vänta tills imorgon med att smaka om det går att äta men det tror jag, eller får hoppas iaf:D haha

skowl

skoldagen har gått fort idag har bara haft 3 lektioner idag. skönt men ändå inte. har haft 2½ håltimme så inte specielt kul åkte hem och sov. sen började simlärarutbildningen 14.10 alltid lika kul! skönt att plaska lite:D hehe

jaja nu ska jag ner och baka till alla på simlärarutbildningen :D ska bli sköj haha


Las Vegas

Las Vegas tv serien är grymt bra! har precis kollar klart på de på tv:)


nu vete fan vad som händer?! kanske ska sova så den otroligt tråkiga dagen tar slut vad vet jag?

full like a kastrull

ja då har man precis ätit och väntar på chrille ska höra av sig. annar blir jag nog bara hemma. dagen har gått veldigt seg tycker jag kanske beror på att man är så otroligt jävla trött och bara vill hem till sängen?
snart är det fredag och då bär det av till stockholm, har inte träffat älsklingen på två veckor:/ men snart ses vi=) så är det inte långt kvar till spaninen heller för den delen! 19 Februari drar vi :)




elin, älskar dig så otroligt mycker:)

Folkrörelsen

sitter här och har Fritidsverkasmhet och skriver om arbetarrörelsen, inte sådär jätte kul men funkar vell!
här har ni någonting att läsa på!

Arbetarrörelsen uppstod i Storbritannien 1750!

England var det land som industrialiserades och där startade arbetar rörelsen man hade en spontan reaktion mot realisteringen, maskiner var ett hot mot dem som jobbade i gamla hantverkare företag. Och dem stormade fabrikerna och slog sönder som då dom fick ha kvar jobben. Det fanns inga fackföreningar och bara dem rikaste fick vara med och rösta. Dem vart vräkta från sina bostäder och kunde inte betala för sig. Kvinnor hade inte röst rätt oavsett vilken medelklass dem levde inte. Gick man med i fackföreningen så vart arbetsgivaren inge vidare glad!

På 1870-talet utvecklades fackföreningsrörelsen till att mer och mer inrikta sig på att kämpa för bättre arbetsvillkor. De egentliga genombrotten kom emellertid först på 1880-talet, då socialismens mer radikala idéer började spridas.
Missnöjet får utlopp

Fackföreningarna började samlas i fackförbund. De första var typografförbundet 1886, måleriarbetarförbundet 1887, järn- och metallarbetarförbundet 1888. Året därpå, 1889 bildades Sveriges socialdemokratiska arbetareparti, SAP och 1898 slöt sig fackförbunden samman i Lansorganisationen, LO.

8 timmars arbetsdag. Röst rätt, skydd mot faror och olyckor på arbetsplatsen! Men vissa sket i hur dem anställda hade det på jobben.

August Palm startade folkrörelsen i Sverige! 



HAHA

vad har man för omogna läsare seriöst?

"anonym om modellbilder:
Bilderna blir ju bara sämre och sämre.
IP: 90.231.233.117 "

fick ut de här av ip nr

Ip nr tillhör Telia Sonera Sverige AB Mårbackagatan 11 123 86 Farsta [email protected] http://www.teliasonera.se/ 08-713 10 00 så är väl nån som jobbar där då som skrivit...


Danne tackar för hjälpen!

säng dax

har sovit otroligt dåligt som senaste dagarna vet inte varför men kanske för att de har snurrat ganska mycke i mitt huvud om jag ens har något? det har hänt ganska mycke bra saker den senaste tiden! det bår bara bättre och bättre och hoppas det fortsätter så! nej nu blir det kudden som får göra mig sällskap!

sov gott allesammans!


elin sedlinger, du är min underbara flicka. vad skulle jag gjort utan dig?! älskar dig så otroligt mycke!


Carlros

fick en länk av Jesper, det är ett repotage om Carlros i tidningen Piraja. ni får bläddra och kolla själv på villken sida de är. går bra för våran lilla gävle pöjk;)
http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/default.aspx?paper=2020233011358,01413&startpage=1

www.Carlros.se

modellbilder

kollade igenom min mapp med modellbilder och såg att de har blivit lite bilder dom senaste månaderna jag hållt på. här har ni iaf lite bilder:)
kommentera, har märkt att ni är dåliga på det;)


Fotograg: Felicia

Fotograf: Jimmy Glimros

Fotograf: Dominic H


Fotograf: Fredrik
 


vad ska man säga?

haha ja vad ska man säga? så mycke skitsanck i branchen så de inte är sant!
vad ska man tro ? jaja de får vell tiden av visa!

haha bra koll!

haha syster min ringde föra veckan och sa att jag hade fört över 300 till henne utan att jag vetat om det och så ringde jag nordea idag och då fick jag reda på att jag för över 300 kr i 3 månader utan att jag vetat om det. haha jaru vad ska man säga  bra koll man har!

in the skowl

så otroligt trött har hållt på att somna på dom två första lektionernar. och så är jag grymt jävla hungrig! en lektion till innan lunch! aja nu börjar vi höres

casting

haha ja efter mycket om och men kom vi fram. men först så visade GPSEN FEL VÄG så vi kom till nån återvändsgränd sen så när vi väll kom rätt TRODDE VI så kom vi hem till ägaren av swing modells och då var vi redan försenade så vi fick rätt adress då så vi kom vell 15-20 min försent men det gick bra iaf.. haha och inte nog med de så skulle vi åka och äta och så trycker vi in Mc donald's på gpsen så står vi precis utanför men det va ju som så att kartorna i gpsen vart hundra år gamla och där låg ingen donals dom hade stängs så vi tog en trip till borlänge och käkade på max:D göttans du :D


skowl

andra lektionen har Fritidskungskap, faktiskt ganska kul,  håller på med Nykterhetsrörelsen nu. faktiskt lite trött efter helgens bravader! haha men man har sig själv att skylla. idag blir det falun med angelica.  nån casting för vårens modevisningar hoppas det går bra! sedan är det ju prison break ikväll :) det får man fan inte missa:D aja lär vell fortsätta jobba nu !


helt slut

andreas är helt slut. har inte åtterhämtat mig från gårdagen än! kanske drack lite mycke och då får man ju ta smällen sen oxå. eller så kan man säga som kim englund sa " Klockrenaste lördagen nånsin"  haha!
kim, josef, sara, fredde och alla andra kanon kväll! måste göras om! :D

skön kväll!

ja kvällen vart lyckad! vi drog till lexe på fest skönt folk, spelade pingis och drack öl och hade skoj. men sedan spårade det ur och de slutade med att jag och henke spelade klä poker pingis mot GQ och forslund. villket resulterade i att jag och henke spelade i kalingar! haha!! har nog inte haft sådär roligt på hur länge som helst! sedan drog vi till hangeloose. ganska mycke folk! och där vare hur kul som helst oxå! kvällen vart lyckad iaf!




elin, älskar dig mest av allt, du är min tokigaste toker!