skowl

första lektionen har vi haft påsk pyssel, på LPL:en så ärde så att vi ska ha en lektion vart men vete fan vad jag ska ha. visar sig. om jag ska vara ärlig så orkar jag inte bry mig specielt mycke! men men ska inte vara med på idrotten idag. lite förskylld och hostig. efter skolan bärdet av till valbo, käka på köpis och sen hem till jenny med allesammans och kolla på film :)

sjukling ?

tror fan jag börjar lbi sjuk. va ruskigt förkylld föra veckan men den har gått men ersatts med hosta!:/ hostar som en tok... inge vidare kul.. men men sitter här och dunkar lite musik och sanckar med kristoffer som sitter inne på rummet. vi har inge att göra. försöker komma på någon ting men finner inget att göra.

nå förslag?

messenger 7.0

nya msn va fan inte bra. eller nja sisådär. webbcamen funkade inte så fick ladda hem de gammla igen eller gammla gammla! men duger de oxå!


new

nya bilder på ingång. träffade Fredrik i söndags i det tillståndet man var i, men tog en promenad innan med julle/joel så man piggnade till lite iaf. till en början var det mulet, men sedan kollade solen fram och vi fick till bra bilder säger fredrik och de hoppas jag :D hehe jaja vi har en grym grejj inplanderad men den får ni vell se av när den är klar;) håll ut!
grymt nöjd med plåtningen, vart bara en inpulsiv plåtning efter som han precis hade vart och fotat i uppsala så han stannade till i gävle och vi plåta en timme. han med mycke iaf.
tror bilderna kommer under veckan eller nästa!

mix

helgen va kanon lite sliten efter lördagen tror jag men de är vell smällar man får ta har sig bara själv att skylla:)
skoldagen har gått bra. kom hem från skolan käkade la mig och sov ca 1½ timme. skönt skönt! nu vet jag inte vad vi ska göra. får se!

lite bildern från hangelööse:)

GYM

innan skolan vart det gym med Julle och kim, ruskigt skönt. klarade 75 i bänk är ganska nöjd med de. tar min egen vikt iaf. aja körde på bra. låg md 30 kg i hantlar ganska bra de oxå med tanke på att jag inte har tränat så mycket på sista tiden! sen körde vi biceps & mage. nu sitter man och har precis ätit lunch. kändes som om man fick några blickar i matsalen! yeye ha en bra dag:)

pinsamnt!

fyfan va pinsamnt! alla har frågat varför jag inte var med. haha du är ju inte med du bara ljuger har alla sagt! aja inte mycket att göra åt. de är inte mitt fel. TV6 som flyttade om programmen! aja bara att vänta tvåveckor till

DEN 12 APRIL SA HON PÅ TV 6 OCH ÄR DE INTE DÅ. DÅ GRÄVER JAG NER MIG SJÄLV!!!!!!!!

12 april

har nu ringt tv 6 och fråga när jag skulle vara med och dom hade flyttat om programmen så jag är med den 12 april! nu vet ni de hoppas ni inte är arga eller nånting jag kan inte rå för det!

haha

ursäkta ursäkta ursäkta!!!! dom sa att jag skulle vara med den 29e. men ah får vell se om de är nästa vecka kolla själv www.tv6.se/herrepateppan så jag inte säger fel igen! FYFAN VAD JAG SKÄMS!!!!


wimmlet

Wiimmlet från Hängloose igår.
Kim, Erika & tanobanano

Härren på Täppan

idag är då Andreas Tano med på Härren på Täppan kanal 6 klockan 21.00 !

grym kväll

ja sitter hos kim och har precis ätit max mål. grym kväll på hangelööööööööööse!! :D aja finns inte så mycke att säga men ahh säger bara grym kväll kanske är lite fyller nu men de får ni fan ta! wiiimmel bilder kommer upp sen har ingne usb-kabel här nu. haha aja vet ej vad som händer nu men är iaf mätt och belåten! kim ska tydligen ha springtävling med någon nu pallar inte själv! aja sov gott för de vet jag att jag kommer att göra.

kristoffer sover hos magnus hos ellinor. !
 

kristoffer och magnus så sköna killar:D

HAAAAANGLÖÖÖÖSE!

kim och jag vart ensamna så nu har vi bestämmt oss för att dra till hangeloose:D aja det visar sig hur kvällen blir! fullt össssssssssssssssssss!!! kom igen nu ! kimpan paaaarty:D

seriöst!

seriöst vad håller sverige på med? slår långbollar hela tiden. passnings spela? vet dom vad de är ? första 20 min vare bara långbollar på elmander och larsson..... funkar inte på portugal man måste spela sig igenom mittflter och försvaret! aja hoppas det blir skärpning till andra! sitter här med kimpan, kristoffer, magnus, carro & jenny... jaja haden!

taaaaco

har precis ätit Tacos så otroligt jävla gott:D Kristoffer käka mer än vanligt, morsan tycker han äter lite lite men idag sa hon kristoffer du äter mer idag:D magnus satt bara tyst och käka:D har dna kul med normännen:)
i valbo kom jenny och gick med oss, tog en fika och vandrade runt. nu blir det hem till kim och kolla på FOTBOLL !!
Magnus, Kristoffer


PORTUGAL vs SVERIGE!
tror sverige kommer att få de tufft men tror dom klarar de. 2-3 till sverige!
säger bara!!!
SVEEEEERIGE, SVEEEEERIGE!!!


valbo

ja nu ska ve fare te valbo jag, kristoffer & magnus. ska väll glida runt där ett tag sen hem och äta och sen tror jag det bär av till kim. kolla på fotbolls ikväll jaja nu lär vi springa till bussen :)

mix

fick ett mejl av syster hon hade mixat lite bilder.


trötter:(

gick upp tidigt hämtade julle vid kvart i 8 tiden CA.. åkte till sandbacka park och gjorde klart det sista så nu är alla sandbacka parks stolar tvättade! duktiga pojkar!:)

kristoffer vakna nyss ska ner och äta frukost sen göra oss i ordning sen till valbo. ikväll tror jag det blir hem till kim och kolla på fotboll:) jaja ska röra mig nu. men haaden

on the way:)


världens ände:O

haha ja då är jag och julle i äckelbo :D haha skämt och sido är i ockelbo. sitter och spelar kort med sofie och några till.. får la se vad som händer! upp tidigt imorgon och jobba. så blir inte så sent men de blir det nog som vanligt. aja kortspel väntar! 

the day

spelade bowling med skolan idag. jag vann fast baklänges;) haha förlora någrymt! men men någon ska komma sist oxå är grymt nöjd ;D hahaha jaja.

kom precis hem från sandbacka park. tomme och julle va med och jobba oxå. gjorde klart allting på våning ett så vi ska ut tidigt imorgon och göra klart våning två imorgon. uppställning utanför tobbe 07.30! får vell se om man får slå indörren hos tobbe;) skämt och sido nu ska jag duscha sen äta sen iväg med julle:)
ha en trevlig lördags kväll :D


Nöjes mix

kollade i nöjes mix idag, viste att jag skulle vara med för visningen på teatern men inte att jag skulle bli ( Månadens snyggaste på Nojesmix.com


från visninge


kudden

tänkte nu lägga mitt huvud på kudden som zzZzzZzZzZzzZZzz!
så sööv gött:)

säger bara sommar!

FYHELVETE VAD KALLT DET ÄR UTE!
cyklade och hämtade kristoffer i andersberg. höll på att frysa min lilla rumpa av mig även fast jag hade morsans hemma syda sadeskydd!!!!:(
vill ha sommar nu!! förstå vad skönt vakna dra upp gardinerna kolla ut se ne klarblå himmel. dra till standen och bada sola drick en biiiira! säger bara oslagbart!

sommaren 2008 - gavleån
kim & tano utgång som alla andra dagar sommaren 2008!
oförglömligt!


haha luff

haha satte på camen och lekte lite har så otroligt TRÅKIGT!


Dunkar musik så såg jag att snuset håller på att ta slut så funderar på att gå och köpa en ny dosa.
vad finns det att diskutera?
  • träningen går bra, så då vet du det!
  • nya kläder ska väll införskaffas när pengarna rullar in men vad? nå förslag?
  • livet nja sisådär. allt är koplicerat, vill inte ha nå förhållande, och nu var det sagt.
  • Jobb, börjar jobba extra på Gösta Samuelssons Gummi värkstad vecka 15 tills alla däck på lagrena är bytta.
    sen blir det sommar jobb till att börja med en månad.
  • Bil blir till att införskaffa när ekonomin tillåter! nå för slag på bil?
OCH MISSA INTE!

Härren på Täppan nu på söndag klockan 21.00 kanal 6


Engeltofta

här kommer lite bilder från senaste plåtningen på Engeltofta.


TYCK TILL!!!

trööök

sitter här själv nu och har otroligt tråkigt. joel visste inte om han orkade göra nå och om han skulle göra nå så skulle dom nog gå ut. men de kan jag ej göra nu.. men men får la se vad som händer!


hälsosam dag.

Hälsosam dag idag får man säga. gick upp vid 8 tiden käkade en talrik havregryns gröt. sen gick vi till skolan jag och kristoffer. sen har jag som vanligt hålltimme mellan halv tolv till tio över två. så då gick jag och Jullan och gyma, vi körde rygg. skönt pass och man får säga så:)  efter de så tog vi en solning de är ju så fint väder;) hahaha
hade simlärar utbildning idag. hade PW:s lille bror rasmus tror jag han heter. det gick bra, faktiskt ganska duktig på att simma. sen hade vi simskola. min grabb, alla säger att vi är otroligt lika varandra. ska fråga föräldrarna hans om jag får ta ett kort med han så får ni se.. men de gick bra iaf, han gör stora framstek i simingne!! grymt nöjd!
blir mat snart fiskgratäng otroligt gott:D  efter maten blir det chilla med Jullan vet ej vad vi ska göra men det visar sig..


en liten promenad efter gymet:)




wiimmlet från helgen

yes de va hangelöös på lördagen, och andreas alexander tano var spiiiiiiiik nykter! tro de eller ej men så vare!


the day

efter skolan så gick vi hem kolla på Rånarna, filmen är så sjukt bra även fast man sätt den tusen gånger.
efter vi käkade så drog vi hem till kim skulle till valbo men blev inte så, så vi gick ner på stan sen hem till kim igen och spelade lite Xbox. sjukt kul de oxå! och nu är jag och kristoffer hemma. han sitter på rumet vid datorn och jag i hallen uppe:) sjukt skön kille måste jag då säga.

Kristoffer, Kim & Joel


jaru

jaru vad ska man säga?
vi skulle gå ner på stan så såg vi denna skyllt!


najs day / utmaning

solen står högt idag! skönt väder som F#N till skillnad från igår då de va 6-8 minus. snacka med morsan och de var 13 grader kallt när hon åkte i morrse. men men har precis gjort oss i ordning jag och norsken:) ska gå te skole snart:)
ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. men får se. de är ju fint väder så blir kanske en promenad runt gävle eller nått.
 
på tall om träning, tror kim är lite avsnsjuk på mig. efter som han börjar med att:
"Tano mobbar mig för att jag är minst av alla, ( vilket jag inte gör ) undrar vem som mobbar vem när vi spelar badminton eller springer!"

kim Lindberg:D jag utmanar dig på BADMINTON & TVÅ KM i hemlingby!(Y):D ska bli ett sant nöje att krossa dig i båda sporterna;) hahahahaha :D skämt och sido, antar du utmaningen? :D


printat från kims blogg

kim du är go du oxå :D

dagen

dagen har vart grymt skön ganska slappt i skolan.
efter skolan gick jag och kristoffer hem och käka sen åkte vi och gyma med kim och joel. hahahahahaah kim villken sjärna! han ba: ah jag käkade protoin drinkar för men jag gyma inte hahahaha! de va årets säger jag bara!
sen hade jag och joel en liten boxnings match så kul!
efter de kom norks två magnus. gick hem till kim och spela Xbox. ruskigt kul :D


Tano VS Joel kommer upp på facebook sen! ;)

känner bara att allt är så jävla koplicerat just nu. vet varken ut eller inte! vad fan ska man ta sig till ? :S

Werther

ja sitter på svenskan och skriver om

Den unge Werthers lidanden

  

Romanen om den unge Werthers lidande handlar om. "Olycklig kärlek skjuter sig en kula för pannan gjorde författaren världs berömd" boken som han skrev skapade en formlig Wertherfeber och förbjöds till och med i flera länder som tyckte att allt han skrev bara var påhittat skräp


inte direkt kul men aa


någon

någon som är rolig och säger att han kommer från ett företag men inte fan kommer han från de eller! aja det är tråkigt men visa är ju fan inte friska!

Kristoffer kom igår ruskigt najs. vi gick hem till kim och chilla lite sen gick vi hem och kolla på någon film ganska bra faktiskt:) sitter i skolan nu hade prov i pedagogiskt ledarskap gick ingevidare om man sägerså! men får se hur de går....

idag blir det gymmet och Xbox kväll hos kim... najs najs


hahahahaha

körde nog lite hårt med kim idag tror jag;)
KLidberg säger: hehe skönt,
 tror du det är bra att man knappt orkar lyfta in en plåt i ugnen

andreas alexander tano'-, säger: HAHAHAHAHA

hahahahaha

körde nog lite hårt med kim idag tror jag;)
KLidberg säger: hehe skönt,
 tror du det är bra att man knappt orkar lyfta in en plåt i ugnen

andreas alexander tano'-, säger: HAHAHAHAHA

skönt gym pass

gym passet var ruskigt skönt över min förväntan nu när jag är förkylld, körde på 25 KG på bröst de är fan ganska bra för att vara mig men men, kim och joel hände inte rikgtigt med i mitt tempo men kul med sällskap iaf!:)
nu blir de en dusch sen väntan på Norsken :)

gymmet

ska dra ner till gymmet nu med joel och kim, lär ju visa hur man gymmar;) haha aja sen blire hem och fixa lite innan norsken kommer. hööööres

förkylld


sitter i skolan och har en lektion kvar. så jävla seg nu. inge vidare att bli sjuk nu när norsken kommer. men men bara att gilla läget!!

efter skolan bär det av till sandviken med tojje, ska kolla hur mycket som är kvar och vad som har gjorts!
har precis tagit en fika med BG coffie gött de:)
hehe personalen på två kockar satt och prata om mig när jag kom. dem tjatar jämnt om hur det gick på härren på täppan men nu snart får dom se de och även du :)

vet varken ut eller inte. allting är så jävla krongligt och koplicerat just nu! :/


Nedräkning

6 dagar kvar tills Andreas Alexander Tano är med i Härren på Täppan med Erik & Mackan :)
telefonen pepp konstant igår kväll. folk som undra om man skulle vara med igår.. men nej nej nej nej. nu söndagen den 29 klockan 21.00 på tv 6 !!!



sitter i skolan nu. läser om förfataren J.W.von Goethe. pallar inte att läsa så har jar brillorna hemma så blir ännu svårare att läsa pga att texten är så jävla liten. men men snart lunch iaf..

norsken

imorgon kommer norksen. Kristoffer heter han. han ska bo hos mig i Ca 2 veckor. ska nog bli najs, visa lilla gävle!

men frågan är bara vad fan kan man göra?
Nå förslag?

så jävla snorig, förkylld! tråkig men sant!

Engeltofta

Visningen igår för Frisörerna, klipptes inte va bara styling.

tack Micke för att du kom och fota!
'

fler bilder kanske kommer sen men håll ut ;)

söndagen

trött som fan i morrse, tojje ringde och väkte mig 20 över 11, skulle träfat han på firman vid 11 tiden.
hämtade tobbe vid 12 tiden åkte ut till Sandbacka park och jobbade.. gick bra som vanligt!
har precis ätit en hur gooood middag som helst!!


haha bjuder på den här bilden, pennan däcka på efterfesten inatt/morrse!


@kims place

yes kvällen på hangeloose vart lyckad ruskigt kul även nykter:O:D jaja nu sitter vi hos kim och lyssnar på musik & chillar lite :)

bilder från kvällen dom få som togs kommer troligen imorogn eller under veckan:)

kvällen

drog hem till pennan efter käket, hämtade upp berg innan. skulle bli Xbox kväll men blide inget med de. så vi tog pennans morsas bil och gled runt drog till valbo och skulle kolla in kalles och molins fest men vart inge med de så nu sitter vi hos stor stekarn kim och dricker lite eller iaf dem. blir hangeloose ikväll. lugnt för min dell iaf.......
få la se vad kvällen slutar med:) 

imorgon blire till sandviken och jobba med tobbe på sandbaka park..
 

the day

dagen började med gym och de gick bra men börjar ju bli förkylld så gick jävligt tungt. men men visningen idag gick bra. bilder får ni se sen....

nu ska jag hem till pennan och spela tv spel med lill Berg:) hööööres :)

har lite brådis så hinner inte skriva mer... sry :/

gymmet, visning

så jävla skönt att ha kommit igång med träningne igen. känner mig piggare oxå! så de känns otroligt skönt! ska dra till gymmet nu sen till polhems frisörerna och bli stylad. de är någon visning idag på engeltofta för frisörerna bla bla bla men blir nog bra:)

får la se vad som händer ikväll. blir nog ganska lugnt ska troligen jobba imorgon.. yeye heva najs day ;) and call if you whana do something:)
haha måste fan säga att min engelska är dålig men den har blivit bättre tänk dig då hur den va för;) hahaha


säääger bara sheeena, hööööre du!


tano 12-13 år

hahahahahaha lite gammalt kort jag hitta:O kan högst ha vart 13 år där!!


snuuuuvig :(

kom precis hem från sandbaka park har vart och jobbat själv, tobbe skulle på fest och chrille skulle börja jobba på interpool klockan 7 så han hade ingen lust men tano banano åkte ut själv och jobbade. gick bra men segt så jävla snorig i min lilla näsa:O inge kul :( men men lugnt ikväll.. imorgon blire visning på engeltofta sen vete fan vad som händer nå förslag eller hitta på nå? hehe jaja det visar sig :)


VILL HA SOMMAR :O seriöst så jävla trött på vintern nu !!!!


in the skowl

sitter i skolan och har tråkigt överskottsenergi till tusen! ska dra och spela biljard nu på fritidslektionen roligare än vanlig lektion iaf. men men blir jobba på sand backa park efter skolan sen vet jag ej vad som händer det visar sig skaru se:)


Visningen

på lördag ska jag gå en liten visnig för angelica igen, fast nu ute på engeltofta och micke en jag känner lite smått ska fota. hoppas på bra bilder.


sista dagen innan fredag

ja då vare bara en dag kvar i skolan sen är det ledigt:)
dagen har gått otroligt fort!försov mig lite idag igen men han i tid! måste kanske gå och lägga mig tidigare och sluta kolla på tv till 2-3 varje natt!! hade en lektion och sem hade jag håltimme från typ 11.00 till 14.10 så drog till workout och gyma. ruskigt najs fixa kort idag så nu blir det hård körning;) inte långt kvar till sommaren så måste ligga i haha:)
på simmlärar utbildningen gick de bra. fick ha BGs lilla flicka idag efter som filip han jag ska ha var i fjällen. och nu sitter jag hemma och degar så trött. vet inte vad jag ska göra heller!:/

i helgen blire lugnt troligen jobba för chrilles pappa och på lördag någon liten visning jag ska gå för frisörerna blir nog bra ska du se!

och rocky kvällen va grym. vi tok käkade chipps sen satt vi som två svullon haha!


rooocky

ja nu ska jag och kim gå till affären och köpa lite chipps och dipp göttans du :)
ja de blir Rocky 2. filmerna är ju så sjukt jävla bra!

haha bjuder på den här bilden!


hahaha

`KiMp@ £NgLuund ()() SUMMER ! säger: haha ska vi chilla lite ikväll då, feto oss

andreas alexander tano'-, säger: aa skulle vara najs

 `KiMp@ £NgLuund ()() SUMMER ! säger: morsan ska till din kille så vi kan ju vara här å kolla på film , ba köra nå American pie eller nåt , å typ käka chips som de vore de sista vi gjorde

 andreas alexander tano'-, säger: äre nå hockey eller nå? neeeeej ROCKY

 `KiMp@ £NgLuund ()() SUMMER ! säger: haha jaja lätt : )

 andreas alexander tano'-, säger: låter gött de



kvällens duo
minst 2½ år gammal bild!

den 15 april 2007



my day

fan villket fint väder de va idag när jag vaknade och kollade ut:O vart fan glad!:D
har bar haft 2 lektioner idag slappt som vanligt haha ;)

on my way to the skowl :)



nu vete fan vad som händer kim englund och jag sitter och diskuterar om vad man kan göra? :O

andreas alexander tano'-, säger: men seriöst? nånting lär man ju kunna göra!
`KiMp@ £NgLuund ()() SUMMER ! säger: haha jadddu
andreas alexander tano'-, säger: blir tokig så jävla fint väder så sitter man inne
`KiMp@ £NgLuund ()() SUMMER ! säger: haha fint , de är 1 + grad du ba nu ska vi ut å sola men brb ska käka ;P kommer om 5 min
andreas alexander tano'-, säger: hahahahahaha aah

tajno is tierd

tano är så jävla trött! fattar inte var de är för fel:S går ju och lägger mig tidigt!!!!! aja de är som det är:) haha ja såg på facebook en grej, de går ju bara att skratta! HAHA efter ah villket som men inte jag som är omogen väx upp FFS! nu blir de frulle. havregryns gröt! SMASKENS(H)

två första

btw kolla på bilder igår igen och här är bilder från mina två första plåtningar:)

Fotograf: Felicia


Fotograf: Jimmy

trötter

så otroligt jävla trött!!! fattar inte, kanske för att de inte vart så mycke sova i helgen. men men smällar man får ta, kan inte skylla på någon.
idrott & hälsa provet gick väll ganska bra kändes det som. drog hem till kim efter skolan och skulle snacka lite men det vart inte mycke sancka. ska över till honom imorogn efter skolan. men det blir säkert bra. bara man kommer igång med allt;)



VILL HA SOMMAR!!!!!!!

långt eller kort?

vad tycker du?
Långt hår eller kort hår?

FÖR

NU


slutat

ja då har man slutat med fotbollen pga att visa i laget bara gnäller vad man är gör så får man skit! hur kul är det?
och om man gör nå bra så får man ingne feedback. man får bara negativ feedback! hur kul är de? jaja de är som de är. blir bara mer tid över till gymmandet! skönt de oxå måste komma i forma nu! inte speciellt fitt nu om man säger så!

in skowl

dagen börja med att man försov sig inte sådär jätte bra!!:/ skyndade mig till skolan så kom inte så försent! slapp dag idag igen. inge viktiga lektioner funderar på att gå hem men har prov på idrott och hälsa sen så måste stanna....

ja nu sitter tomas och madde på planet till thiland inte ett dug svartsjuk nej nej nej!:( 
 
så äre med det. och snart drar det igång med jobbandet på volvo med gubbarna, ska bli skönt att komma ditt igen så otroligt bra stämmning, stekarn nicke ska vi inte tala om, danne ja långben, pontan, pippi förfan! haha sommaren 2007 grymt kul. chifen tysken grymt skön, så patrick han är som en bror och otto durasel kaninen jobbar hela tiden non stop! haha!
blir där i sommar oxå, skönt att ha sommarjobb klart. men vet inte hur länge det. men till enbörjan en månad men skulle inte vara fel som föra sommaren att vara där hela sommaren!  hoppas på en lika bra sommar som föra! var ut och festa istortsett varje dag med kim ( KUKEN ) englund haha tider det!
 sommaren 2008 är fan oförglömlig!!!


sista kvällen

ja de vart en sista fifa kväll med tomas innan han och madde åkter till thiland! dom åker imorgon inte lite fusk heller:O
haha jag har inte skrattat så mycke som jag gjorde idag. gick inge vidare för tomas för tano va kung på fifa idag! trodde tomas skulle skicka dosan i golvet!!!!! så sjukt kul! så nu blir de inge fifa på 2 veckor :(



gillar den här bilden nå grymt:)


Zlatan villken kille!


Bomben. Zlatan Ibrahimovic gjorde båda målen i Inters 2–0-seger över Fiorentina. Det andra målet var en frisparkskanon från 32 meter som gick stenhårt ribba in.
32 meter – 109 km/h
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article4655799.ab

Zlatan sluta inte att imponera!!

ont & trött

nå grymt ont i ryggen efter gårdagens match! men de är väll smällar man får ta!
gick upp halv 07.30 och åkte och gyma med nicke, haha snubben tror jag går på anabola steroider! villket skämt! skulle aldrig ta nå sånt skit!
börja inte fören 11 så satt och slappa drygt en timme i skolan skönt de oxå!
slappt i skolan idag, och inger haha villken lärare grymt rolig!

har precis ätit och städat rumet.
blir bara mys idag har inte direkt någon ork till att göra nånting..

saknar mitt långa hår:'(





taco & fifa

drog hem till tomas efter maten, och när jag väll kommer ditt så bjuder dom på tacos och jag som kan äta hur mycket som helst kunde inte säga nej så tre taco bröd vart det:$
sen så varte fifa gick fan inge vidare idag:O fick pisk :(


ska väll lägga mig framför tvn nu och försöka sova, upp tidigt imorgon och gyma med nicke:)

the wekend

helgen har vart kanon:) mycket mys:)
igår kväll hyrde jag och Linnea film och köpta lite godis, muuuums:)  vi hyrde step brothers & en film med rooooobert gustafsson så kvällen vart mysig. kom inte hem fören vid 4 tiden och skulle upp 7 och åka till sandviken och jobba så är lagomt trött!!
trötter tano på väg till sandviken imorrse!
 

efter jag jobba så åkte jag tomas & madde till valbo, käka lunch vart en räk salad:D såååååååååå god!
HAHAHA sen när vi skulle åka och tomas skulle öppna bilen så är bil nyckeln borta till deras Honda civig typ-R och han vart gaaaaalen så vi gick runt på köpic över en timme och leta efter nyckeln sen så gick jag och madde in till HM och kolla igen då hade nyckelsnöret fasnat på en galje haha aja tur att vi hitta den igen :)

så hade vi match idag. säger inget om den slut spelat för min del!! så fick man dobbar på ryggen oxå gör skapligt ont!!!


nu har jag precis ätit drar nog över till tomas ett tag och sen kanske träffa linnea, få la se:)


Fredagkväll / Lördag work

efter att jag va hundvakt igår så drog jag över till kim, rille och joel va där så spela lite NHL sen ringde tomas så drog och käka på max sen hem till han och spela lite fifa, ja vem vann;) tano banano:D haha

sen hämmta jag Linnea, åkte hem till mig och kolla på tv och möss:) körde hem henne vid 3 tiden inatt så vart ganska sent. men mysigt:) ikväll blir det hyra film och nå gott att smaska på :)


va till sandbacka park och jobba med tobbe idag, vi jobbar ått chrilles pappa. ganska så najs faktiskt får jobba lite när vi vill bestämma tiderna själva lite. skönt när det är flexibelt. men vi jobbar nonstop från 12 till 4.

the boys working hard and drink some coffie^^,

hundis

har vart hund vakt hela kvällen vet ej när ann & lasse kommer hem heller:/ lite små segt sådär!

Summer 2008

hitta lite bilder från föra fotbolls sesongen:) ska bli skönt att komma ut på de gröna igen ;D
 
fick bollen på bollarna:(

haha, kom igen tano!


Hockey

sitter och kolla på Leksand VS Södertälje, ganska bra match om man får säga så. hoppas bara Leksand tar hem vinnsten;)

the day

dagen började med teori på simmlärar utbildningen ganska slapt:)
sen så hade vi inte någon lektion så jag och BG drog och käka gottans du.
sen skulle vi till Gävle museet drygt tråkigt vete fan vad vi skulle göra där fick inte ut nånting av de iaf! så kolla vi på någon film, haha jag och BG somna som vanligt. vi har somnat i soffan på vår avdelning 2 ggr denhär vecka så jävla segt att gå i skolan just nu vill jobba, jobba, joooooobba!!

haha bjuder på dom här bilderna på BG!
 



blir bara hemma ikväll, mor & far ska iväg på nånting får se om L kommer över skulle vara mys:)



helgen

i helgen blir det nog lugnt, ikväll blire jobba med chrille och tobbe på sandbacka park sen blire väll bara till att vara hemma ikväll. men imrogon blir det hyra film med L :) och restev av helgen blir nog bara lugn. förutom matchen på söndag om jag ens kan spela men de visar sig då om jag har ont i knä eller inte.

vill fan tillbaka till Kungsberget :)

skowl

inte fucking skowl, trött som vanligt. vart lite sent igår L åkte inte fören vid ett tiden men mysvare iaf:) kolla på tv snacka lite:) har så otroligt ont i knä! måste ringa den där knä specialisten idag!!!!!!

new

här kommer resten av bilderna!



Tyck till, säg vad ni tycker så man kan utvecklas?!
vad man kan ändra på eller kanske göra bättre?

my day

vakna i morse sov som en stock och kudden luktade gott:D mer behöver inte du veta! haha ;)
kom till skolan hur tröt som helst såg ut som en kines! inge illa menat mot dem!!!


efter första lektionen ( naturkunskap ) så köpte jag detta
tror du det va gott? mmm satt som vet inte vad men gott vare iaf. '
se vart det en sväng på gymmet:)  körde rygg har inte gjort de på länge men skönt iaf!

sen hade jag simlärarutbildning första dagen idag med barn som vi ska lära att simma tror du dom är gulliga!:O min va grymt gulli alla sa att han likna mig och de gjorde han faktiskt:D hehe aja nu ska jag ner och äta nånting ap hungrig!


fotbolls träning

det gick bra till en början! men när vi börja spela smålags spel så efter ett tag skulle jag göra en vändning och de gillad inte knät! fy fan va ont de gjorde!!!!!! smärtan är oförklarlig! men ska ringa en knä specialist imorgon och boka tid så får han kolla på knä! kan inte fortsätta som de är nu!

smakprov

fick bilderna igår av fredrik. men hinner inte lägga upp dom jag tycker är bäst men lägger iaf upp några;)

Manchester united VS Inter

ja de är både hockey och fotbolls ikväll!

Om 20 min drar matchen igång mellan Manchester united VS Inter!
vem kommer stor spela? Zlatan eller Ronaldo? 
det är en bra fråga!



Vad tror du?

Frölunda

HAHA de är fan inte sant! Frölunda kör över Luleå! seriöst!!!!!
3 mål på 3 minuter! Frölunda har stora chanser att ta SM-guld i år!


Hockey

ja kära läsare.

hur tror ni de går för Brynäs ?
tror ni Markström frälser?


hoppas kan man alltid göra!

KOOOM IGEEEEN BRYNÄS!!

En dag i K-berget

har precis ätit taco pizza:) den satt bra efter en dag i kungsberget kan jag säga;)
gick bra att åka medn får så jävla ont i knät de är så sjukt! fattar inte måste dra och kolla upp de snart!

hur kul som helst, ja vad ska man säga om åke? rolig kille de där! :)
tano & BG

me tano banano

åke & tano

my day

börja med att försova mig inte bra. sen i skolan somna jag och BG i soffan så jävla trötta efter maten så hade vi typ 2 timmar till nästa lektion!

sen kom linnea till mig :) drog hem till tomas och madde spela lite fifa vem vann;) sen drog vi och gymma ryuskigt skönt! nyttig dag iaf!

nu ringde kim oxå. ska dra ner till interpool och kolla fotboll och snacka lite affärer!;)
men kan avslöja lite iaf. vi har lite grejjer på g som vi ska ro i land och det kommer nog bli bra! bara man ger det tid!:)
 
saknar de långa håret:(


mys

igår va jag hem till tomas och spela lite fifa :) grymt kul som vanligt!
sen kom L över vi kolla på film men ah filmen va inte sådär direkt bra! haha åkte till hemköp och köpte nötter göttans sen låg vi och spela tv spel till typ kvart över tolv mys :$

Hockey

tror ni brynäs tar FBK i kväll ?
jag tror det kommer bli jämnt som i dom andra matcherna men man ska aldrig säga aldrig.
brynäs borde plocka upp spelare från j20 som tillexempel Henrik Thegel och järnkrog med flera och ta bort dom gamla gubbarna och dom som är halft skadade!

säger bara kommer nog bli en grym match i Läkerol arena!

in the skowl

har fritid nu. sitter och göra masa saker till normänen som kommer men de går ju så jävla bra! seriöst! aja måste fortsätta nu!!! 
ska ha normanen Kfristoffer  hemma hos mig vecka 13 till vecka 14! ska la bli kul


måndag igen

söndagen va ganska slapp, drack inte så mycke i lördags men de va najs endå haha de va rea på linnen i lördags! villka töntat skojar inte heller är bara ute för att bråka små pojkar! lyckad helg iaf!
nu blire till att äta frukost sen skowl men innan skolan blire köpa snus!!!!!!


får bilderna från lördagens plåtning kommer i veckan :)


the weekend

shenixen bak in the blogg. haha ah shena du. har inte orkat skrivigt på dom senaste dagarna eller orkat har jag väll men har inte sutit vid datorn. fredagen tog de slut med elin, ja efter ett sms " De är slut " så otroligt moget tjejen fyller 24 nu denna månad! jaja och enligt henne äre jag som är omogen men ah visa tycker olika som tur är.
efter skolan i fredags åkte jag och jobba i s-viken med chrille & tobbe. sen träffa jag upp linnea och några andra på BF och drog till hangeloose. najs najs faktiskt!

lördagen.

träffade fredrik igår och plåtade vart ruskigt bra bilder av de man såg på kameran men man ser ju inte fören dom är på datorn så ser ljust ut iaf! hehe:)
sedan hämtade madde mig tomas flicka så drog vi till sandviken och kolla på tomas dotter när hon spelade innebandy fan va gulliga småbarn är när dom spelar så sjukt :D
igår kväll va  vi på fest i sandviken men spårade ut lire så tog taxi till gävle. gick till hangeloose och mötte adrian och CO adrian fyllde 20 gratulerar! hehe
jaja ska dra iväg och jobba nu med chrille och tobbe:)

höres.

Livet leker, ta vara på livet medans du är ung och dum! ta vara på de du har och älskar mest av allt! om du ger så får du! tänk på de!


haha

haha, ja de omognaste jag vart med om. fyller 24 år och gör slut på sms haha ja lägre kan man inte sjunka!

Hockey

hehe ja jag har dystelexi. om du nu undrar det? tror du jag stavar fel självmedvetet?



0-2 till BFK men grym match:)
haha tomas villken lirare de är så otroligt jävla skön. blir nog ruskigt kul på lördag!!
jaja ska sova nu. höres



skiter i vilket!

Fotbolls träning

det gick väll sisådär, kände av knät ganska direkt men körde på ett tag men sen gick de inte. så körde några lätta övningar. sedan peppa jag och tomas varandra när vi körde bizeps haha a eller han peppa mig. klara 75 kg 2 ggr bra där tano banano:D haha

kanske blir s-viken men bror angelica och emelie. får la se om bror orkar:)

the new frippa

 va ju till angelica idag och klippte mig vart prety good i think:)


in the shool

sitter nu och väntar på att klockan ska bli 15.15 då ska angelica klippa mig. vill ha lite kortare hår uppe på. tycker de är så otroligt svårt att fixa frippan. aja blir nog bra kommer upp en bild senare ikväll :)

New pitch

Träffad Lennart innan jag åkte till spanien här är några bilder.

Fifa 09


Fifa kvällen vart hur lyckad som helst! hur jävla kul som helst satt och skrata som aldrig för, tomas så jävla skön och hans garv är så sjukt! man får ont i magen av att höra han skrata för att man skratar så jävla mycke själv!
lyckad kväll iaf!


Härren på Täppan

ja och ni som inte vet så är jag med i Härren på Täppan nu den 29 mars 20.00 kanal 6!

De är som-

det är som det är bara att acceptera läget! men allt verkar vara mitt fel pga att jag är omogeon, paranoid, svart sjuk vad mer? kan vell skriva listan nu på en gång! då räcker vell den till sydpolen så björnarna har nå tort att sitta på vad vet jag! uppehåll iaf!



TV SPEEEEL

tv spels kväll hos tomas. ska dra mig iväg till han snart. vi satt och spela Fifa 09 innan vi skulle på lag festen så jävla roligt. haha men men ska iaf bli kuligt:)


in the skowl hare gått bra så jävla skoltrött oxå men de är bara att hålla i. mindre än 4 månader kvar untill the summer:D ska bli så jävla najs. glida ner till bollan och dricka nån birra med grabbarna och lira fotboll! inte dalit de inte(H)

knät börjar bli bättre man kan fortfarande inte rätta ut benet riktigt! blir de inte bra tills nästa vecka så ska jag ringa farbror doktorn eller tant doktorn!

morgon

on my way to the fucking skowl. så jävla trött somna vell inte fören 2 inatt igen. men men så äre.

så trött på allt bråk och små tjaffs! så jävla onödigt! eller har jag fel? :O

helgen.

haha ja de vart några vimelbilder i helgen:)

Bil

yes nu har man hittat dröm bilen kan man säga. det är en  Golf vr6a 92a går hur jävla bra som helst! så nu är det bara till att spara pengar!! ska fan ha bilen.... hoppas på att de kommer in några bokningar på cos så man får lite pengar. 12 papp ska han ha för den och de är fan inte mycke för den bilen!! hoppas är det enda man kan göra!

Cosmodels

Träffade Lennart dagen innan jag åkte till spanien och fotade den lilla tiden han hade över CA 15 min haha men de vart 4 bra bilder iaf. dom är på min sida på www.Cosmodels.se kolla om ni vill:)


kan inte ladda upp några bilder:S vet inte varför !

Lördagen

Lördagen vart hur lyckad som helst om man säger så! va hos Kit i laget först sedan röde vi oss ner mot staden och Hangeloose bar. va ganska mycke folk bra tryck :D oskar, oskar säger jag bara vimelfotografen på hangeloose haha knäppte kort på en hela tiden! jaja blir väll liggande framför tvn nu, vakna inte fören 18 tiden slut som människa!




 elin, älskar dig!<3